Nazorg

En dan is de begrafenis of crematie voorbij. Vanzelfsprekend bieden wij na de uitvaart ook steun en begeleiding. Namens Uitvaartzorg van Stad tot Wad helpt NabestaandenZorg u om uw financiële zaken op een rij te zetten. Zodat zorg over de toekomst weggenomen wordt en u aan rouw toekomt.

Zorg na de uitvaart Max Leffring van NabestaandenZorg

Na een overlijden is er vaak behoefte aan iemand die stevig in z'n schoenen staat op een moment dat nabestaanden dat zelf niet zo goed kunnen. Iemand die zich zakelijk opstelt naar instanties toe en de zaken snel en efficiënt behandelt. Het ontbreekt nabestaanden op dat moment zelf vaak aan de energie die daarvoor nodig is. En met veel zaken krijgen ze voor het eerst te maken.

Als u dat wilt neemt Max Leffring van NabestaandenZorg enkele dagen na de uitvaart contact met u op om u te helpen. Bij u thuis neemt hij alle zaken die geregeld moeten worden met u door. Met een uniek en volledig geautomatiseerd systeem kunnen lidmaatschappen opgezegd worden, een boedelbeschrijving gemaakt worden of een overzicht van de financiële situatie. 

NabestaandenZorg richt zich volledig op administratieve en financiële zaken, niet op emotionele begeleiding. 

Met deze service wil Uitvaartzorg van Stad tot Wad u ook na de uitvaart van dienst zijn. Tijdens het bespreken van de uitvaart vragen we of u behoefte hebt aan deze dienstverlening. De steun en begeleiding bestaat uit één gesprek bij u thuis en een jaar lang hulp via telefoon of e-mail. Als u graag uitgebreidere ondersteuning wilt dan door ons wordt aangeboden, kan NabestaandenZorg u daarbij ook helpen. 

Naast de professionele nazorg van Max Leffring ontvangt u, als leidraad bij de afwikkeling van de nalatenschap, ook van ons het boekje 'Zorgen erna'.

Wilt u meer informatie over praktische nazorg? Neem gerust contact met ons op.

Lees ook het verhaal van Anna

De dienstverlening in het kort: 

Een goed afscheid

 

Goed afscheid nemen helpt bij het dragen van de pijn en van het verlies. Het is het fundament van goede rouwverwerking.

 

Samen met u zorgen we voor een goed afscheid.

 

Wij staan naast u.