Er branden 21 kaarsjes

Deel deze herdenkingsplek

En laat anderen weten van het bestaan van deze pagina

De herdenkingsplek van:

Albertje Dijksterhuis - Schipper ( Alie ) en Hendrik Dijksterhuis ( Henk )

* 23-05-1951 - 28-11-2020

Geheel onverwacht en voor ons veel te vroeg is door God Thuisgehaald
mijn lieve, zorgzame vrouw en onze allerliefste mam en oma.

We zijn intens verdrietig dat zo kort na het overlijden van onze mam en oma, nu ook onze allerliefste pap en opa door God is Thuisgehaald.


*  01-08-1955      -      † 03-12-2020 

Samen herinneren

Condoleance

Heel veel sterkte met dit enorme gemis en verlies. In gedachten ben ik bij jullie.

Groet Hans Vegt

Sterkte

Heel veel sterkte met het verlies van jullie beide ouders. We hopen dat jullie steun en kracht bij elkaar kunnen vinden om dit enorme verlies een plekje te geven, denkend aan alle mooie herinneringen want die verdwijnen niet.

Condoleance

Ik wil vanaf deze plaats de familie en nabestaanden van de familie Dijksterhuis condoleren met dit zware verlies. Ik heb nog met Henk Dijksterhuis gewerkt. Bij Ability in de groenvoorziening. Een plezierige man om mee te werken en dan dit. Vreselijk.

Gecondoleerd

Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe! Dat God jullie door deze moeilijke tijd heen zal leiden.

Condoleance

Liefe oom en tante schrik zit er nog goed in dat jullie er niet meer zijn wens ieder veel sterkte en kracht toe Hans en mariska

Gecondoleerd

Gecondoleerd met jullie lieve ouders opa en oma wij leven met jullie mee in deze moeilijke periode en tijden we wensen jullie heel erg veel sterkte met dit zware periode wij zijn er verdrietig om dit groet Richard kobes en wenda kobes snoek

condoleance

Veel kracht en sterkte. God gaat met jullie mee.

Veilig in Jezus armen

Wat een verdriet en wat een schok. Voor jullie en ook voor mij moeilijk te bevatten. Twee lieve mensen zomaar plotseling weg. Ik heb warme en goede herinneringen aan Alie en Henk. Die zal ik altijd blijven koesteren.
Ik wens jullie allemaal Gods troostvolle nabijheid toe in deze tijd. Wij mogen weten dat ze veilig thuis zijn. Veilig in Zijn armen. Het verdriet blijft maar het vooruitzicht het is tot ziens en niet vaarwel. Ooit ontmoeten wij elkaar weer.

Overlijden Henk en Alie

Kinderen Dijksterhuis.

Geschrokken las ik in de krant de overlijdensadvertentie van Alie en Henk, jullie ouders en grootouders, als gevolg van een noodlottig ongeluk.
Enkele jaren geleden begon Henk met het houden van kanaries en gouldamadines. Hij belde me erover en sindsdien kwam ik een aantal keren per jaar bij hem om over de dieren te praten, te enten of zomaar even. Dit alles onder het genot van een kop koffie van "moeke" Alie.
Helaas is dit geschiedenis.

Ik wens jullie allen veel sterkte om dit enorme verlies een plekje te kunnen geven.

Henk Stel
Beukenhof 2
9982 EL Uithuizermeeden

Samen herinneren

Erg verdrietig om te moeten vernemen dat jullie lieve ouders zo kort na elkaar zijn overleden .Wij leven erg met jullie mee en zijn in onze gebeden om jullie heen . Dat de trooster jullie de tranen zal wissen in deze zo droevige tijd. Wij herinneren jullie ouders als lieve schatten die altijd zeer Gastvrij waren en waar we heel dierbare ogenblikken mee mochten delen en beleven.Ze zijn weer samen en bij Jezus . Dat dit jullie tot troost mag zijn . In gedachten bij jullie . Wij zullen hen nooit vergeten !!

condoleance

Wat een verdriet voor jullie, we leven met jullie mee en wensen jullie toe dat je Gods nabijheid mag ervaren , voor nu, voor de dag van begraven en voor de tijd die dan komt. En hartelijke groet