Er branden 9 kaarsjes

Deel deze herdenkingsplek

En laat anderen weten van het bestaan van deze pagina

De herdenkingsplek van:

Aly Slagter - de Vries ( Aaltje Geertruida )

* 09-06-1930 - 25-10-2020

God nam tot zich onze lieve en zorgzame moeder en oma.

Samen herinneren

Condolences

Hi famelie van Alie so sorry for your loss.!, Alie and I Waren buur meisjes in Marum Zaten in de zelfde class ginger naar de Zelda Kirk an I was at haar trouwdag toen zy troupe met Henk In 1953 Ben I naar Canada verhuisd maar toen. ik over was heb ik Alie nog be zogt And ik weet dat ik haar weer zal. ontmoeten in de Hemel Gave ook Jennie my condolences and veel liefs van Grietje Petrusma Storteboom ❤️❤️

Beste familie

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, oma. Wij wensen jullie heel veel sterkte.

Fam. Kelmendi

Tante Aly

Wij hebben veel herinneringen aan tante Aly, en ze gaan altijd samen met onze moeger, schoonmoeder en oma Jenny, de enige zus van Aly. Ze waren zo verschillend van elkaar dat we ons weleens afvroegen: Gaat dit wel goed?! Maar ze konden ook niet zonder elkaar. Ze hadden zelfs een hele sterke band met elkaar. Wij herinneren tante Aly als altijd vrolijk maar soms ook ondeugend. We hebben wat afgelachen soms... We zullen haar zeker missen! Ook voor haar zus Jenny, die haar laatste levenstijd nu zonder haar zus verder moet. We wensen jullie veel sterkte toe en hopen jullie binnenkort als familie weer eens te mogen ontmoeten. Jullie zijn altijd welkom op Urk!

Heel veel liefs van Anton en Hetty, Lydia, Martha en okke en natuurlijk ook namens (tante) Jenny

Buurvrouw, maar veel meer

Carina en Jorien

Hoe lang kennen wij elkaar al. Zolang als we leven ongeveer.
Buurkinderen / buurvriendinnen waren we. Onze ouders waren buren, maar ook vrienden. Ik weet dat mij moeder zich altijd heel vertrouwd voelde bij jullie moeder. Tegen de formele regels van die tijd noemde mijn moeder jullie moeder gewoon Aly. dat was wat!
Maar ook ik kwam met kleine pijntjes en zorgen binnenlopen, en vertrok altijd weer met een lach. Zoals ik al appte is met het overlijden ook een stukje van mijn jeugd verdwenen, een jeugd met mooie herinneringen aan van alles, met een groot onderdeel daarin: Aly Slagter, de vrouw die zelfs hartelijk lachte toen haar dochter kaal geknipt bleek te zijn. Een mooi, warm mens is er niet meer! Zet hem op meiden, ook jullie zijn nu weeskinderen!

Lieve Familie

Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma
met goede herinneringen aan een lieve , belangstellende ''Oma'' (zoals wij haar altijd noemden)

Klaas Corrie en Nienke

Condoleance

Geachte familie,

Ik kreeg via de kerk de rouwkaart van jullie moeder en oma. Allereerst wil ik u mijn oprechte deelneming betuigen met dit verlies. Ik kende haar al van Middelstum, waar wij ook gewoond hebben. Toen ze naar Allegunda kwam, kwam ze in mijn wijk waar ik senioren ouderling ben. Later wilde ze graag weer door Middelstum bezocht worden, maar toch bleef ik nog regelmatig bezoeken. Ik haalde haar ook altijd op om naar het Heilig Avondmaal te gaan. Ik herinner mij haar als een aardige, warme vrouw. Ik wens jullie heel veel sterkte deze dagen van afscheid nemen en bij de begrafenis en wens jullie Gods nabijheid voor nu en de komende tijd toe. Een hartelijke groet, Johanna Baars.

Herinnering

Beste familie,
Ik heb Mw Slagter leren kennen toen haar man in de Twaalf Hoven woonde in Winsum.
Op woensdagavond bij het samen eten was ze altijd aanwezig en als ik naar huis ging na een werkavond zat mw op de taxi te wachten.
Samen even een praatje gemaakt en toen bleek dat we allebei in Middelstum woonden.
Alle volgende keren is ze gezellig met mij mee naar huis gereden.
We hebben leuke gesprekken gehad en ook bij haar thuis heel wat kopjes thee gehad.
Ze was een ontzettend lieve vrouw. We wensen jullie heel veel sterkte in de komende tijd!

Lieve groetjes van Johanna Riedstra en mij gezin, André. Kelly en Nick.

Meeleven en herinnering.

Beste familie,
Onze deelneming en meeleven met het overlijden van jullie (schoon)moeder en oma.
Wij noemden haar altijd tante Aly, hoewel ze in familieverband geen echte tante van ons was.
Maar het zegt wel iets over hoe wij met haar verbonden waren. De laatste jaren hebben we helemaal geen contact met haar gehad. En toch was er op één of andere manier een band.
Mij zal altijd haar open, vriendelijk en goedlachs gezicht bijblijven. En daar hoorde eenzelfde hartelijk karakter bij. Voor mijn ouders waren oom Henk en tante Aly echte vrienden. Wat zijn ze vaak op de boerderij aan de Delleweg bij ons geweest. En wat konden ze een plezier maken. Maar in hun en jullie leven is ook verdriet en tegenslag geweest. Dit werd op een respectvolle manier gedragen.
De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden. Voor het contact en de laatste eer zal dit voor jullie als naaste familie niet de voorkeur hebben gehad. Maar het is niet anders in deze tijd. Wij wensen jullie veel sterkte voor nu en de komende tijd.
Met hartelijke groet,
Simon Riepma,
Beelen 7.
9356 CZ Tolbert.

Herinnering

Lieve Jorien , Harjo, Roderick en Armande
Beste Carina, Ben en kinderen


En dan ineens is ze er niet meer.

We kregen een app van Harjo, dan sta je stil bij Middelstum waar we elkaar leerden kennen.
Jorien, juf van Florentijn en later vriendin van ons.
Jullie moeder herinneren wij ons als een
“ vriendelijke, stijlvolle dame”
Woonachtig in het mooie statige pand, het oude postkantoor.
Later, toen wij niet meer in Middelstum woonden, ontmoetten wij haar op een verjaardag of op een andere gelegenheid. “ Kom maar eens langs “.
“ Doen we zeker”.
Nee,... dus. Het bleef erbij. Nu is het te laat. Maar herinneringen blijven.

Koos&Siebelien


meeleven

Hallo fam. van mw. Slagter, zoals wij haar altijd noemden. Ze is dus overleden, gecondoleerd! We schrokken wel even toen we de rouwkaart op de deurmat zagen liggen.
We hebben goede herinneringen aan haar, een gezellige en lieve vrouw!
In de laatste jaren dat we samen aan de Vlaslaan woonden, hadden we goed contact met haar. Soms deed ik een boodschapje voor haar of ik ging langs voor een praatje en ondertussen even kijken of alles goed was..
Jullie zullen haar vast missen, veel sterkte gewenst!
Gerrit en Elies Moeken

Herinnering

Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. We hebben warme herinneringen aan haar als buurvrouw die tijd voor ons had of anders tijd nam. Misschien kwam het wel door haar vele klokken waarvan met name de koekoeksklok onlosmakelijk is verbonden met onze herinneringen aan haar. Veel sterkte gewenst. M.vr.gr., Elisabeth en Willem

Register

Beste familie.
Wij noemden haar altijd tante Aly,😀 ik heb goede herinneringen aan jullie moeder en natuurlijk ook vader en aan jullie. Op de boerderij en bij jullie destijds in huis. Het was voor mij altijd gezellig als we bij elkaar waren.
Vr. Gr. Peter Riepma
Kapiteinspark 35
9642NC Veendam