Er branden 14 kaarsjes

Deel deze herdenkingsplek

En laat anderen weten van het bestaan van deze pagina

De herdenkingsplek van:

Cor Hubers

* 10-02-1951 - 09-02-2021

De strijd is gestreden
Met telkens nieuwe moed
Verbazingwekkend krachtig
Het is nu op
Zo is het goed

Samen herinneren

Sterkte

Lieve Freja en Martijn,
Wij willen jullie heel veel sterkte wensen nu Cor is overleden.
Sinds 15 jaar wonen we bij jullie in de straat en hebben Cor leren kennen als een enorme doorzetter. Met veel kracht heeft hij telkens weer laten zien dat hij door wilde gaan. Ook als dat steeds meer inleveren betekende. Wij zullen zijn doorzettingsvermogen en zachtaardige karakter blijven herinneren. Liefs Leo, Janny, Ewoud en Welmoed

Lieve mensen

Lieve Freja en Martijn.
Vanaf de zijlijn heb ik jullie leren kennen als de buren van Esther en Herman. Altijd een opgestoken hand als ik voorbij reed. Esther en Herman vertelden altijd hoe zulke fantastische buren jullie zijn. Mooie herinnering aan Cor op z’n ‘wipschoenen’ hij moest er zelf ook wel om lachen. Het is natuurlijk verdrietig maar ik denk voor jullie ook een opluchting. Die lieve Cor zo te zien lijden. Om moedeloos van te worden. Hij heeft rust en jullie vele mooie herinneringen. Wens jullie veel liefde warmte maar ook humor toe de komende tijd. Het was een mooi mens.
Liefs Anke( en spreek vast ook namens Theo)

Een laatste groet

We zijn in gedachten bij jullie..
De buurtjes van Schatstuk.

Lieve vriend, buurtgenoot

Lieve Cor,
30 jaar hebben we bij elkaar in de straat mogen wonen. Door de gezamelijk BBQ in de straat kwamen we steeds meer met elkaar in contact. Een fijn contact waarin wij een Cor leerden kennen die ondanks zijn aftakelende gezondheid toch steeds weer strijdbaar voor de dag probeerde te komen. Het heeft ons ook vaak verdriet gedaan om te zien hoe jij telkens weer een stapje in moest leveren en we merkten dat dit bij jou ook steeds meer moeite koste om postitief hierin te blijven. Een week voor je opname in het ziekenhuis heb ik je nog even mogen spreken, je energie raakte steeds verder op. De opname in het ziekenhuis een periode van uitzien naar hoop, maar helaas gaf jou lichaam aan dat deze strijd niet meer te winnen was. We bewaren goede herinneringen aan onze gezamenlijke etentjes waarvan jij zichtbaar genoot, zeker als Dirk en Marein ook mee waren. We gaan je missen. Lieve Freja, Martijn en Sandra heel veel sterkte en een dikke knuffel voor jullie alle 3.

Dag Cor.

Bijna 30 jaren hebben wij samen met jou en Freja onder 1 kap gewoond. Jij was altijd bezig. Samen met Herman een schutting bouwen en muurtje metselen, met kleine Martijn in je kielzog en koffie en koek van Freja. Na 30 jaren staat het nog steeds als een huis want jij was een perfectionist. Alles met waterpas en schietlood.
De laatste 20 jaren werd het klussen minder en moest je steeds meer inleveren. Door jouw kracht, doorzettingsvermogen en de geweldige zorg van Freja en Martijn hebben jullie toch nog heel veel jaren samen kunnen zijn. Wij vonden dit altijd erg bewonderingswaardig! Wij hebben altijd een geweldige buurman aan jou gehad, ook onze poes Roetje vond dat,hij heeft jaren bij jou gewoond en werd enorm door jou verwend. Het Schatstuk zal nooit meer hetzelfde zijn. Dag lieve Cor, wij zullen jou en je lieve woorden enorm missen. Liefs, Herman en Esther, Eva, Thijs

Cor, vriend en oud collega

Wij willen Freja, Martijn en Sandra heel veel sterkte wensen met dit verlies.
Martin kwam regelmatig bij jullie en we gaan hem missen. Het was soms een mopperpot maar dat was niet verwonderlijk.
Groetjes, Martin en Dineke.

Herinneringen aan Cor

Eerste kennismaking met onze nieuwe buren in de zomer van 1991, trotse vader Cor met kleine Martijn op zijn schouders.
30 jaar lang was je onze buurman, Cees en jij stonden elkaar met raad en daad bij.
Cor en Cees samen een krantenwijk, de Telegraaf bezorgen.
Samen op vakantie naar Limburg in 1995.
Samen bowlen en uit eten.
30 jaar lang samen met Ria jarig en verjaardagskaart bij elkaar in de bus.
Samen afscheid nemen van zijn geliefde Pers Snow.
Wat zijn de weersverwachtingen Cor ?
Cor had altijd tijd voor een praatje en had belangstelling en een vriendelijk woord voor iedereen.
Onze dieren waren ook dol op Cor en ze kregen vaak lekkere hapjes van hem.
We zullen Cor vreselijk gaan missen.