Er branden 12 kaarsjes

Deel deze herdenkingsplek

En laat anderen weten van het bestaan van deze pagina

De herdenkingsplek van:

Evert Wit

* 16-03-1938 - 03-03-2018

We zullen mijn man, onze vader en opa heel erg missen

Samen herinneren

De herinnering blijft

Sterker dan de dood is de herinnering, en die blijft. Heel veel sterkte toegewenst.

De sterkste en liefste opa

Uit het oog maar niet uit het hart ❤

U heeft Bergen verzet!! Tot ooit!

Laife Pa de sterkste man ooit ❤

De liefste en sterkste vader!

Omarm elkaar

De hemel is een engel rijker en de aarde een goed mens armer , oom Evert doe de groeten aan die andere Evert Wit . Tante Aafke , Erica, Henk, Heidi ,Alex , aanhang en kleinkinderen heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies , en omarm elkaar en wees er voor elkaar en zeker voor jullie moeke !!!

Veel sterkte

Gecondoleerd, en veel sterkte de komende tijd.....

Lieve opa

Lieve opa,

Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe bijzonder u bent. Sterk, doorzettend, volhoudend, hulpvol en liefde vol. Dat zijn de eerste woorden die in mij op komen. 24 jaar heb ik u in mijn leven mogen hebben. Veel te kort maar voor u is het beter zo! Gelukkig heb ik de herinneringen die ik in mijn hoofd kan blijven herhalen.
Het beertje dat ik van u gekregen heb bij mijn geboorte. De rode met gekleurde beentjes en voetjes. Blijft altijd naast mijn bed staan.
Het 'poesten' van me warme eten en hoe u dat dan voor deed. Het snel leeg eten van je bordje eten om het bootje nog weg te zien kunnen varen. Hij was alleen altijd al weg behalve bij u.
Samen met anna, mama, oma en u aan de fietsvierdaagse mee doen. Maar onze fietsen moesten dan nog wel even schoon. Tuurlijk opa dus hup daar komen de poets doeken en daar stonden anna en ik met uw hulp de fietsen schoon te maken.
En zo zijn er nog veel meer momenten die ik nooit zal vergeten. Zo ook niet het moment van u nieuwe telefoon. U belt mij en ik neem niet op omdat het een prive nummer is. Mama vertelt mij dat u probeert te bellen. Op dat moment gaat mijn mobiel nogmaals waarop ik mijn collegas inlicht dat ik ga opnemen. We groeten elkaar waarna u zegt: Je moet wel opnemen als ik je bel! ( dit ging op zijn opa's met een lachende ondertoon) Sorry opa zal ik voortaan doen. Hebben hier flink om kunnen lachen zoiets kleins maar wel iets waarvan je weet JA dat is opa.
Opa ik heb van u genoten tot het laatste moment. Ben zo blij dat u deze keuze heeft kunnen maken en dat hierdoor u zo veel ellende bespaard is gebeleven. Want u heeft de afgelopen jaren niks anders gedaan dan vechten, vechten en vechten. Wat een wilskracht wat een doorzettingvermogen. RESPECT!
Hoop dat als ik groot ben, net zo mag zijn als u! Opa wat ben ik een trots kleinkind!!

'Opa zou het erg zijn als u snel dood gaat?
Nee, mijn kleine meid als jij maar van me houdt!
Ja, lieve opa als jij maar van me houdt! '

Rust zacht lieve opa!

Ik ga u vreselijk missen

Vanmiddag hebben we u weg moeten brengen. Kon het maar zo zijn dat we u altijd bij ons konden houden. Pa het was een mooi afscheid. Ik ga u vreselijk missen.

Heel veel sterkte

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst om het verlies van deze, wat ik zo lees, bijzondere en lieve vader en opa een plekje te geven!