Er branden 9 kaarsjes

Deel deze herdenkingsplek

En laat anderen weten van het bestaan van deze pagina

De herdenkingsplek van:

Geesje bij de Zee

* 15-01-1937 - 20-10-2010

Dankjewel voor alle warme woorden die we na het overlijden van onze lieve moeder en oma kregen, de omhelzingen en het samen met ons afscheid nemen. Met dankbaarheid en ontroering denken we terug aan haar en aan de dag van de begrafenis.


Kinderen en kleinkinderen


-------------


Toen ik mijn ogen sloot
opende de dag zich barmhartig voor me
en verliet mijn geest
dankbaar deze wereld.
(Saul Bellow)


Terwijl de dag begon en de zon opkwam, is onze lieve moeder en zorgzame oma heel plotseling overleden. We zijn intens verdrietig dat we haar moeten missen. Dankbaar zijn we voor haar onvoorwaardelijke liefde en aandacht, waarmee ze ons heeft omringd en gevormd.


Geesje werd geboren op 15 januari 1937 in Meerdorp, als derde kind in het gezin van Govert bij de Zee en Jantje Visman. Op 1 mei 1962 trouwde ze met Jan van Noord, onze lieve vader en opa, die overleden is op 15 april 2006. 


We hebben een paar mooie foto's uit haar leven gekozen, die we hier laten zien: Als pasgeboren baby - Als meisje van 3 jaar oud - Oud en nieuw, samen met haar zusje Tina - De trouwfoto van papa en mama - Samen met dochtertje Teuntje - Een familiefoto van ons - Met schoondochter Lucida en kleindochter Marietje - De laatste foto samen met papa.

Samen herinneren

42o4as

zw1nz3

pggnf9

4n0bj0

z5tmyr

2av3r1

iwruvg

l2ixc0

95qkq9

mzvare

s4khth

vzazft

ptyr67

nh3uu1

aardgj

xzedq5

jyhqh7

78tz12

8r2j2y

yomf8f

l98c78

3dvjl0

6yay1r

1u343u

f5vczl

x4dv9w

zc1q8y

43nugd

r1i96h

g052at

r1m3p1

6wud3i

2xvq5w

2i8ke4

d1pkit

gfwrsk

pg2ino

srfely

yldcms

z3jd1m

4sygeu

xa9vtu

193uhv

tqe6lu

omot3c

xygay8

iosm5a

cb2cv9

tly4af

j81oqq

Een favoriet plekje van je

Dit was één van je favoriete plekjes: de Noordkaap, het noordelijkste puntje van het vaste land van Nederland, met het beeld ‘De Hemelpoort'. Daar kwam je vaak om te genieten van de prachtige wolkenluchten en eb en vloed van de Waddenzee.

Lieve mams,

Wat ben ik blij dat je de trouwdag van John en mij nog hebt meegemaakt. Het was zo’n prachtige dag en deze foto is een dierbare herinnering. Ik zal je heel erg gaan missen!

Mijn allerliefste moeder

Je was er altijd voor ons, voor mij. Zorgzaam en lief. Ik ben zo blij dat jij mijn moeder bent!

Lieve Geesje,

Toen ik verkering kreeg met René en bij jullie thuis kwam, ontving je mij met open armen. Dat warme welkom denk ik nu aan terug. Dankjewel daarvoor en voor alle fijne jaren daarna. Je blijft voor altijd in mijn hart.

Mijn dans oma

Kijk oma, ik heb een mooie tekening gemaakt waar we samen op dansen. Samen dansen hebben we veel gedaan en dat vond ik heel erg leuk. Dag lieve oma, ik hou heel veel van jou

Oma koekjesbakker

Samen met jou koekjes bakken vond ik het allerleukst. Lekker snoepen van het deeg dat over was. Ik hoop dat je samen met opa ook koekjes kunt bakken.

Je trouwe vriendje

Ook Poekie gaat je enorm missen. We zullen heel goed voor haar zorgen!

Lieve Buuf,

Zo maar ben je er niet meer. Wat zal ik je vreselijk missen. Je was een buurvrouw waar ik altijd op terug kon vallen.
Ik wens de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe voor nu en in de komende tijd!

Herinneringen aan Geesje

We zijn geschrokken van het vreselijke nieuws. Geesje was een hele bijzondere en wijze vrouw, waar heel veel mensen steun bij hebben gevonden. Ze stond altijd voor iedereen klaar. Zo zullen we haar altijd blijven herinneringen. We wensen jullie heel veel sterkte!