Er branden 6 kaarsjes

Deel deze herdenkingsplek

En laat anderen weten van het bestaan van deze pagina

De herdenkingsplek van:

Luppo Dreise

* 04-03-1951 - 01-09-2015

Luppo Dreise, geboren bij de dijk en opgegroeid in Westernieland. Die zich thuisvoelde in de ruimte van de polder. Een "poldervogel". Luppo, die in millitaire dienst zijn vrouw Hennie ontmoette en samen met haar is gaan wonen in Stadskanaal.


Na goede jaren een slechte gezondheid kreeg en terug wilde naar het hoge noorden en zodoende in Wehe den Hoorn terecht kwam, samen met Hennie. Luppo's gezondheid werd zo slecht dat hij vele jaren op bed heeft doorgebracht. Dicht bij de polder, maar onbereikbaar. Liefdevol en getrouw verzorgd door Hennie met ondersteuning van o.a. Beate en anderen.


Luppo terug in Westernieland, dicht bij de polder, begraven op 7 september op de begraafplaats aldaar.

Samen herinneren

Gecondoleerd

Rust zacht Luppo.

Mijn oude reacemaatje

mijn oude racemaatje is niet meer.
na jaren van vriendschap , is er de leegte .
die niet meer zal worden opgevuld ...
Rust Zacht luppo

Blij dat ik je gekend heb

Lieve Luppo, ik heb je de laatste 7 jaar gekend, je was toen al ziek, kon vaak niet veel bezoek verdragen, toch altijd een glimlach als ik even langs kwam, altijd een glimlach als ik jullie hondje kwam uitlaten, toch ook vaak zorgen en pijn, maar vaak verhalen over vroeger en bijzondere mensen, mensen die veel voor je betekend hebben, vele verhalen gehoord van de Fam. Slager, Jeroen met zijn kindertjes, Fam. Fokkens en natuurlijk Anneke, ik ben blij dat ik je gekend heb, ik hoop dat je nu geen pijn meer hebt, rust zacht

Veel sterkte

Hennie,

Wij wensen jou veel sterke toe in deze moeilijk tijden.
Het zal niet makkelijk zijn.

Luppo, rust zacht en zonder pijn.

Bedankt voor alles

Jarenlang was je onze buurman in Stadskanaal.
Soms had je het niet altijd makkelijk met ons André en ik toen we als kind zijnde soms weleens kattenkwaad uit gingen halen. Maar jij was altijd eerlijk naar ons toe en zei precies waar het op sloeg . Weet nog dat bij jullie de deur altijd openstond en was altijd leuk even naar jullie toe te gaan . Mijn laatste herinnering aan jou is dat je cd met muziek van jannes had gemaakt voor mij waar ik erg blij mee was. Vond het heel erg jammer te horen dat jullie gingen verhuizen. Maar ben en zal jullie nooit vergeten.
Hoorde van m'n vader het nieuws dat was niet leuk om te horen.
Bedankt voor alles. Rust zacht Luppo

Lieve Hennie,
Wens jou heel veel sterkte en Kracht toe met dit zware verlies.

Veel liefs

In gedachten

Ik hoor net van m'n zus Thea Bos, dat Luppo is overleden. Thea was het graf aan het schoonmaken van onze ouders in Westernieland (Jan Bos + Janke Holkema). Mijn herinneringen aan Luppo gaan heel ver terug, onze kindertijd in Weternieland. Was een beetje "Ivanhoe" achtig. Twee groepjes jongens die elkaar met pijl en boog (rieten pijlen, geen probleem) te lijf gingen. Net echt allemaal. Meestal op het land van Polman. Luppo was de aanvoerder van de ene klup. Ik heb nog vaak aan hem gedacht. Hij is te jong gestorven.