Er branden 54 kaarsjes

Deel deze herdenkingsplek

En laat anderen weten van het bestaan van deze pagina

De herdenkingsplek van:

Mienke Vedelaar

* 08-01-1950 - 28-12-2015

Lieve mama en omi


Wat was je ongelofelijk dapper en sterk. Vanaf het moment dat je te horen kreeg dat je leven hier op aarde niet lang meer zou duren heb je gevochten voor wat je waard was. Nooit klagen, altijd ging het goed met je. Je genoot van de vele visite die je kreeg. Vaak vroegen wij ons af of het niet te veel voor je was, maar je vond het zo gezellig. Rusten kon later wel, daar had je straks tijd genoeg voor zei je. We zijn zo dankbaar dat we deze tijd nog met je hebben gehad en dat we 1ste kerstdag nog samen hebben kunnen vieren. Je hebt er zo van genoten en wij ook!!

Lieve mam, het is goed. Nu heb je rust. We hebben zoveel bewondering voor je hoe kranig jij je ziekte hebt gedragen.

Veel liefs,
je kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen

Samen herinneren

Rust zacht lieve Mienke

Lieve Mienke, wat heb je gestreden, wat heb je het goed gedaan, alles wat ik hoorde was dat je een positieve draai gaf aan alle ellende die je toegeworpen kreeg.
Ik zal je nooit vergeten... je gastvrijheid
vroeger bij jullie thuis... alles kon... het was nooit te gek.
Rust zacht lieve Mienke, Ik hoop dat het mooi is waar je nu bent !

Voor altijd in ons hart.

Veel te vroeg maar o zo dapper gestreden. Ik hoop dat je de rust en vrede hebt gevonden die je zo verdient. Voor altijd in ons hart.

Sterkte gewenst

Ronald, Bianca, Annemieke, partners en kleinkinderen heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd !

Lieve groet,

De hemel is een sterretje rijker

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. De hemel is een sterretje rijker, en die ster zal nooit doven net als alle herinneringen.

Veel sterkte

Heel veel sterkte voor jullie allemaal! ❤️
Xx

Sterkte

Heel veel sterkte in deze moeilijk tijd!

Veel sterkte!

Wij wensen iedereen die Mienke zal missen heel veel sterkte!

Respect

Respect voor zo'n sterke vrouw
We missen een grote vriendin.
Veel sterkte voor de familie en vrienden.

Van harte gecondoleerd

met het overlijden van jullie moeder, oma, zus, vriendin, buurvrouw Mienke. Haar heengaan leek onomkeerbaar, maar kwam toch nog onverwacht voor mij. Hoop dat lijden haar bespaard is gebleven. Wens jullie in deze dagen van afscheid en alle dagen daarna alle sterkte toe.
Dat warme herinneringen jullie troost bieden en haar lege plaats vullen.

Lieve groet,

Lieve Mienke,

Ik zal je nooit vergeten! Ik heb je ongeveer 30 jaar gekend, ik was kind aan huis bij jullie. Alleen maar positieve herinneringen.
Mienke, wat heb je gestreden en wat was je nog positief!
Fijn dat je eerste kerstdag nog samen met je kinderen en kleinkinderen hebt kunnen vieren. Je bent veel te vroeg gegaan en ik hoop dat jij je rust hebt gevonden.
Ronald, Bianca, Annemieke en iedereen die Mienke lief heeft wens ik heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.

Sterkte

Veel sterkte gewenst, we hebben nog een fijne tijd met Mienke gehad bij de Mieden, met veel humor!

Lieve Mienke,

Puzzelen aan de grote tafel, warme appelcake, opening/sluiting ceremonie van de olympische spelen, je schaterlach, taxiritjes, arretjescake, Klazien uut Zalk, je gepeuter aan je hak, zomaar wat herinneringen ...

Rust zacht lieve Mienke

Goede herinneringen

Lieve familie,

wij bewaren goede herinneringen aan jullie lieve moeder, oma en onze nicht.
Veel sterkte.
Wij hopen dat jullie dit grote verdriet een plek kunnen geven.
Er wordt aan jullie gedacht.

groeten,

Veel mooie herinneringen

Lieve mienke,
ik zelf heb veel mooie herinneringen aan jou.
je was een lieve vrolijke meid die altijd voor iedereen klaar stond.
ik zal je missen mienke.
sterkte voor je kinder, kleinkinder en verdere familie in de komende moeilijke tijd.
rust zacht. liefs

Dikke knuffel en kus van mij

Lieve mienke, ook bij mij alleen maar mooie herinneringen aan jou vooral uit onze tijd ben de zwemclub bijvoorbeeld tijdens de zwemvierdaagsen de voorinschrijvingen en de aanmeldtafel samen met jou en natuurlijk ina wat hebben wel een lol gehad geschaterd van het lachen tot tranen over onze wangen stroomden, we waren toch alle drie best wel beetje "gek"hihi. Ik ken je ook niet anders dan altijd vrolijk gezellige babbel en altijd bezig maar vooral altijd optimistisch en zoals ik lees in de advertentie van jou overlijden heb je dat tot je laatste minuut volgehouden. Je hebt gelukkig toch nog een heel stuk opgroeien van je 4 kleinkinderen mogen meebeleven en samen met hun en je 2 pracht dochters en zoon en 2 schoonzonen de kerst nog samen mogen vieren, ik wil ook hun dan heel veel sterkte en kracht wensen om vooral aan al jou positiviteit te blijven denken en vasthouden en te genieten van het leven zoals jij hebt gedaan. lieve mienke het ga je goed daarboven en maak er ook daar een tijd. dikke knuffel en kus van mij.

Veel sterkte

Nooit meer even zwaaien, even wat bijpraten of kijken wie het langste op kon blijven s'avonds. Meestal verloor ik...Zal je missen.

Veel sterkte voor jullie als familie

Vergeten wordt je niet

Mienke, wat ben ik blij dat ik nog bij je bent geweest. Wat was je een krachtig en dappere vrouw. Gezellig gekletst, koffie gedronken,
herinneringen opgehaald en natuurlijk gelachen. Nu heb je rust wat je verdiend na zo'n strijd. Je kinderen, schoonkinderen, kleinkinderen en alle mensen om je heen zullen je missen, ieder op zijn eigen manier. Maar vergeten wordt je niet.

Rust zacht

Zo dapper heb je gestreden,
en zo moedig heb je het aanvaard.
Rust zacht lieve Mienke
Ik zal je erg gaan missen.

Gecondoleerd

Sterkte

Heel veel sterkte gewenst, wat zullen jullie haar gaan missen jullie vrolijke moeder.
Wat kon ze lachen... Luisteren...altijd in voor een praatje..
Sterkte

Gecondoleerd

Heel veel Sterkte gewenst !

Veel sterkte

Wij herinneren Mienke als een blijde sterke vrouw, waar wij in de polder samen een leuke tijd hebben had.
Wij wensen jullie veel sterkte bij dit grote verlies.

Mooie herinneringen

Als ik aan Mienke denk, hoor ik een enorme bulderlach en zie tranen biggelen over de wangen. Ook de logeerpartijen bij jullie komen boven. kortom mooie tijden. Ik wens jullie in deze tijden heel veel sterkte en mooie herinneringen.
Liefs

En blijde spontane vrouw

Wij herinneren Mienke als een blijde spontane vrouw die bij ons op de bingo kwam in Zijldijk. Kussentje onder haar arm zo kwam ze binnen. Een luide galm door de zaal als ze bingo had die vele mensen liet lachen. We wensen de familie veel sterkte met dit enorm verlies.

Een warm mens

Wij herinneren ons Mienke als een vrolijke opgewekte vrouw, die altijd voor een ander klaar stond. Vooral de tijd, dat wij als bestuursleden van de zwemclub De Dinge de zwemvierdaagse organiseerden.Wat een lol en mooie tijd.Een warm mens met een hart van goud .Rust zacht lieve Mienke . Wij wensen jullie als kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.