Ebel geeft ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.


Ebel geeft ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft ons bij het overlijden van onze ouders heel prettig en persoonlijk begeleid vanaf het moment van overlijden, bij de uitvaart, tot aan de bijzetting van de urnen in het graf op de begraafplaats.

Wij kennen als familie Ebel Kremer al lang, omdat hij in zijn jonge jaren onze buurjongen was. Dit schept natuurlijk een band. Hij heeft onze ouders persoonlijk goed gekend. Hierdoor voelden wij ons op ons gemak bij Ebel, maar ik denk dat als dit niet het geval was geweest wij over Ebel zijn werkwijze net zo tevreden waren geweest. Wat kenmerkend hierin is, Ebel laat je in je waarde als persoon en als familie. Hij staat naast je en stelt zich bescheiden op. Hij geeft ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Samen overlegden wij de te nemen stappen om uiteindelijk tot een bijzondere plechtigheid te komen. Hij gaf ons voldoende rust en tijd en dan heb je het gevoel dat je in de gelegenheid bent om tot belangrijke beslissingen te komen. Toen onze vader begin 2011 in het ziekenhuis overleed, werden we door iemand van buitenaf aangeraden een bepaalde techniek van mummificeren van het lichaam toe te passen. Onze vader was toen net enkele uren overleden en wij moesten deze beslissing nemen voor zijn lichaam het ziekenhuis zou verlaten. Ebel heeft ons op een hele rustige manier aangeraden om dit niet te doen, maar heeft de keus aan ons gelaten. Omdat wij onder tijdsdruk een beslissing moesten nemen hebben we heel veel gehad aan het advies dat Ebel gaf. Achteraf bleek het ook een juiste beslissing.

Het fijne is dat de samenwerking tussen Ebel en andere partijen zo goed verliep. Hij heeft ons in contact gebracht met aula “Memory” in Warffum. Het lichaam van onze vader is daar met veel zorg opgebaard. Bij elk bezoek aan onze vader werden wij door Monique met zorg en toewijding begeleid. Wij hebben hier ontzettend goede herinneringen aan. Onze moeder is 7 jaar eerder overleden en thuis opgebaard geweest. Dit wilden wij graag, omdat zij in de laatste maanden van haar leven in een verzorgingstehuis door heeft gebracht. Ook hierbij heeft Ebel ons op een professionele manier begeleid en is ons tot steun geweest. Wij konden ook toen met alle vragen bij hem terecht. Bij het samenstellen van de rouwkaart en de bedankkaart hebben we met Martha prettig kunnen samenwerken. Zij nam met ons een aantal mogelijkheden door en was zeer efficiënt in de verwerking van de gekozen tekst en het beeld. Uiteindelijk leidde dit tot een waardevol afscheid van onze ouders, waar we met een zeer goed gevoel op terugkijken. Dit alles uit liefde en met respect voor onze overleden ouders.

Uithuizen, Beppie, Annet en Annalies Pool

 
 

Bekijk ook

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht