Terug naar Actueel

Afscheid & rouw tijdens Corona met de digitale uitvaarttas

Gepubliceerd op:

Door maatregelen omtrent het Corona virus moet er op een andere manier afscheid worden genomen. Ook het rouwen verloopt daardoor anders. Hoe kan Uitvaartzorg van Stad tot Wad daarbij helpen?

Telefonisch bespreken

Uitvaarten moeten door het Corona virus zoveel mogelijk telefonisch worden besproken. Toch wilt u in alle rust keuzes kunnen maken. Daarom biedt Uitvaartzorg van Stad tot Wad nu alle informatie ook aan uit een ‘digitale uitvaarttas’.

Digitale uitvaarttas

In onze digitale uitvaarttas zit alle informatie die u normaal ook van ons krijgt. Onze uitvaartverzorgers nemen onder gewone omstandigheden o.a. onze collectieboeken met rouwkaarten, kisten en bloemen mee. Nu krijgt u dezelfde collectie digitaal. Zo kunnen u en andere familieleden in alle rust belangrijke keuzes maken. Ook het andere informatiemateriaal dat tijdens het gesprek op papier wordt verstrekt, is digitaal te lezen.

Bekijk ook

Nazorg is ook onze zorg

Nazorg is ook onze zorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad, aan Edama 8 in Uithuizen, opent op 23 september om 12.00 uur haar deuren voor de open dag. Met het thema ‘Nazorg is ook onze zorg’ willen we mensen hierover informeren en betrekken. Tijdens de open…
Lees meer..
 
Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is aanwezig op de bedrijvenbeurs in 'De Mencke' in Uithuizen op woensdag 13 september. Onder het thema "Nazorg is ook onze zorg" nodigen wij bezoekers uit om hun kennis over nazorg te testen met een kennisquiz.
Lees meer..
 
Nieuwe duurzame kisten

Nieuwe duurzame kisten

Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad hechten we veel waarde aan duurzaamheid, ook bij het afscheid nemen van dierbaren. Daarom hebben we nieuwe kisten toegevoegd aan onze collectie, gemaakt van vlas.
Lees meer..