Terug naar Actueel

Afscheid & rouw tijdens Corona met de digitale uitvaarttas

Gepubliceerd op:

Door maatregelen omtrent het Corona virus moet er op een andere manier afscheid worden genomen. Ook het rouwen verloopt daardoor anders. Hoe kan Uitvaartzorg van Stad tot Wad daarbij helpen?

Telefonisch bespreken

Uitvaarten moeten door het Corona virus zoveel mogelijk telefonisch worden besproken. Toch wilt u in alle rust keuzes kunnen maken. Daarom biedt Uitvaartzorg van Stad tot Wad nu alle informatie ook aan uit een ‘digitale uitvaarttas’.

Digitale uitvaarttas

In onze digitale uitvaarttas zit alle informatie die u normaal ook van ons krijgt. Onze uitvaartverzorgers nemen onder gewone omstandigheden o.a. onze collectieboeken met rouwkaarten, kisten en bloemen mee. Nu krijgt u dezelfde collectie digitaal. Zo kunnen u en andere familieleden in alle rust belangrijke keuzes maken. Ook het andere informatiemateriaal dat tijdens het gesprek op papier wordt verstrekt, is digitaal te lezen.

Bekijk ook

de kantoorhonden van Uitvaartzorg van Stad tot Wad

de kantoorhonden van Uitvaartzorg van Stad tot Wad

WOEF! 🐶 Wij zijn Frey en Koda, kantoorhonden van Arjen en Iris aan de Herman Colleniuslaan 3 in Uithuizen. 
Lees meer..
 
Uitvaartzorg van Stad tot Wad start met serviceovereenkomsten

Uitvaartzorg van Stad tot Wad start met serviceovereenkomsten

  Uitvaartzorg van Stad tot Wad is sinds augustus 2022 gestart met serviceovereenkomsten voor de voormalige leden van uitvaartvereniging Willibrord. Door de opheffing van de uitvaartvereniging dreigde de uitvaartzorg zoals die er jare…
Lees meer..
 
Nieuwe rouwauto voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Nieuwe rouwauto voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad is vrijdag 13 mei een nieuwe rouwauto afgeleverd. In het bijzijn van vrijwel het hele team werd de sleutel overhandigd. Met deze duurzame hybride auto kan de uitvaartverzorger met eigen opgewekte stroom de …
Lees meer..