Terug naar Actueel

Afscheid & rouw tijdens Corona

Gepubliceerd op:

Door maatregelen omtrent het Corona virus moet er op een andere manier afscheid worden genomen. Ook het rouwen verloopt daardoor anders. Hoe kan Uitvaartzorg van Stad tot Wad daarbij helpen?

Gemis

Bij een uitvaartplechtigheid mag het gezelschap niet groter zijn dan maximaal 30 personen (inclusief de medewerkers). Dat kan betekenen dat sommige familieleden en vrienden worden gemist tijdens de uitvaart. Maar hoe kunnen zij op een andere manier een hart onder de riem steken?

Digitale herdenkingsplek

Wij bieden een digitale gedenkplek waar nabestaanden hun dierbare kunnen herdenken. Hier kunnen foto’s en woorden worden gedeeld of een kaarsje branden. Door troostvolle reacties voor de nabestaanden ontstaat er een liefdevolle herdenkingsplek voor de overledene. Herinneringen worden op deze manier samengebracht. Op de rouwkaart en/of overlijdensadvertentie kan worden geattendeerd op de herdenkingsplek. Ook kan je het direct delen via je eigen sociaal media kanalen.

De maatregelen tijdens het Corona-virus zorgt voor veel vragen. Samen kunnen we kijken naar een passend afscheid.

Bekijk ook

de kantoorhonden van Uitvaartzorg van Stad tot Wad

de kantoorhonden van Uitvaartzorg van Stad tot Wad

WOEF! 🐶 Wij zijn Frey en Koda, kantoorhonden van Arjen en Iris aan de Herman Colleniuslaan 3 in Uithuizen. 
Lees meer..
 
Uitvaartzorg van Stad tot Wad start met serviceovereenkomsten

Uitvaartzorg van Stad tot Wad start met serviceovereenkomsten

  Uitvaartzorg van Stad tot Wad is sinds augustus 2022 gestart met serviceovereenkomsten voor de voormalige leden van uitvaartvereniging Willibrord. Door de opheffing van de uitvaartvereniging dreigde de uitvaartzorg zoals die er jare…
Lees meer..
 
Nieuwe rouwauto voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Nieuwe rouwauto voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad is vrijdag 13 mei een nieuwe rouwauto afgeleverd. In het bijzijn van vrijwel het hele team werd de sleutel overhandigd. Met deze duurzame hybride auto kan de uitvaartverzorger met eigen opgewekte stroom de …
Lees meer..