Terug naar Actueel

Afscheid & rouw tijdens Corona

Gepubliceerd op:

Door maatregelen omtrent het Corona virus moet er op een andere manier afscheid worden genomen. Ook het rouwen verloopt daardoor anders. Hoe kan Uitvaartzorg van Stad tot Wad daarbij helpen?

Gemis

Bij een uitvaartplechtigheid mag het gezelschap niet groter zijn dan maximaal 30 personen (inclusief de medewerkers). Dat kan betekenen dat sommige familieleden en vrienden worden gemist tijdens de uitvaart. Maar hoe kunnen zij op een andere manier een hart onder de riem steken?

Digitale herdenkingsplek

Wij bieden een digitale gedenkplek waar nabestaanden hun dierbare kunnen herdenken. Hier kunnen foto’s en woorden worden gedeeld of een kaarsje branden. Door troostvolle reacties voor de nabestaanden ontstaat er een liefdevolle herdenkingsplek voor de overledene. Herinneringen worden op deze manier samengebracht. Op de rouwkaart en/of overlijdensadvertentie kan worden geattendeerd op de herdenkingsplek. Ook kan je het direct delen via je eigen sociaal media kanalen.

De maatregelen tijdens het Corona-virus zorgt voor veel vragen. Samen kunnen we kijken naar een passend afscheid.

Bekijk ook

Uitvaartzorg van Stad tot Wad geslaagd

Uitvaartzorg van Stad tot Wad geslaagd

Sinds 2007 zijn wij aangesloten bij Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, het kwaliteitskeurmerk voor de uitvaartbranche. Elk anderhalf jaar worden wij getoetst op deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie qua kosten.
Lees meer..
 
Paulien Duin heeft certificaat uitvaartverzorger behaald

Paulien Duin heeft certificaat uitvaartverzorger behaald

Paulien Duin - van der Woude versterkt sinds december 2022 ons team bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad.
Lees meer..
 
Nazorg is ook onze zorg

Nazorg is ook onze zorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad, aan Edama 8 in Uithuizen, opent op 23 september om 12.00 uur haar deuren voor de open dag. Met het thema ‘Nazorg is ook onze zorg’ willen we mensen hierover informeren en betrekken. Tijdens de open…
Lees meer..