Terug naar Actueel

Herdenkingsvoorwerpen

Gepubliceerd op:

Na het overlijden van uw dierbare is alles anders. U bent dankbaar voor alle herinneringen, maar het liefst had u samen nieuwe herinneringen gemaakt. Weten dat uw overleden dierbare nog een klein beetje bij u is, kan troost bieden.

Om deze reden bieden wij u na de uitvaart gedenkvoorwerpen, zoals urnen, assieraden en vingerafdruksieraden. Met een unieke urn kunt u thuis bijvoorbeeld een gedenkhoekje maken. Met foto’s en kaarsjes erbij. Met een as- of vingerafdruksieraad draagt u uw dierbare altijd met u mee. Zo’n sieraad kan ook een houvast zijn tijdens bijzondere of emotionele momenten. Zoals een kind dat trouwt, een kleinkind dat geboren wordt of als uw dierbare een speciale leeftijd zou hebben bereikt.

Hier leest u meer informatie over alle mogelijkheden.

U mag ook meteen contact opnemen via:
info@uitvaartzorgvanstadtotwad.nl

Bekijk ook

Nazorg is ook onze zorg

Nazorg is ook onze zorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad, aan Edama 8 in Uithuizen, opent op 23 september om 12.00 uur haar deuren voor de open dag. Met het thema ‘Nazorg is ook onze zorg’ willen we mensen hierover informeren en betrekken. Tijdens de open…
Lees meer..
 
Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is aanwezig op de bedrijvenbeurs in 'De Mencke' in Uithuizen op woensdag 13 september. Onder het thema "Nazorg is ook onze zorg" nodigen wij bezoekers uit om hun kennis over nazorg te testen met een kennisquiz.
Lees meer..
 
Nieuwe duurzame kisten

Nieuwe duurzame kisten

Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad hechten we veel waarde aan duurzaamheid, ook bij het afscheid nemen van dierbaren. Daarom hebben we nieuwe kisten toegevoegd aan onze collectie, gemaakt van vlas.
Lees meer..