Terug naar Actueel

Nazorg is ook onze zorg

Gepubliceerd op:

Uitvaartzorg van Stad tot Wad, aan Edama 8 in Uithuizen, opent op 23 september om 12.00 uur haar deuren voor de open dag. Met het thema ‘Nazorg is ook onze zorg’ willen we mensen hierover informeren en betrekken. Tijdens de open dag zijn er drie specialisten aanwezig. Max Leffring, Sander van der Meer en Else-Marie van den Eerenbeemt geven lezingen over hun vakgebied en delen inzichten rondom ons thema.

De verschillende sprekers delen hun inzichten en expertise op gebieden die van belang zijn na het afscheid nemen van een dierbare. De interessante lezingen vinden plaats vanaf 13.00 uur. Van 12.00 tot 13.00 uur en na afloop van de lezingen is er gelegenheid om rond te kijken, vragen te stellen of gewoon een praatje te maken met ons team.

Drie specialisten op de open dag

Max Leffring is bekend bij vrijwel alle nabestaanden die de uitvaart aan ons hebben toevertrouwd. Hij zet alle praktische financiële zaken op een rij. Als langdurige samenwerkingspartner van Max, bieden wij nabestaanden een waardevolle service: één gesprek en een jaar lang ondersteuning via telefoon of e-mail.

Sander van der Meer presenteert tijdens de open dag zijn unieke dienstverlening om de uitdagingen van de digitale nalatenschap aan te pakken. Iedereen heeft tegenwoordig digitale bezittingen. Sander van Digital Life Legacy kan helpen om deze erfenis van uw dierbare veilig te stellen.

"Toegang tot de telefoon van een overleden persoon kan voor nabestaanden van onschatbare waarde zijn."
Sander van der Meer - expert Digitale Nalatenschap

Else-Marie van den Eerenbeemt, specialist in familieverhoudingen, zal inzicht geven in hoe familieleden ondersteund kunnen worden tijdens complexe tijden. Het verdelen van een erfenis kan diepgaande emotionele wonden veroorzaken binnen een familie. Else-Marie deelt inzichten over de mogelijke struikelblokken rondom erfenissen. Zij benadrukt dat met begrip en erkenning veel van deze uitdagingen kunnen worden opgelost.

Deelname aan de lezingen is kosteloos, maar gezien de beperkte beschikbaarheid van plaatsen, vragen wij u vriendelijk om u aan te melden via info@uitvaartzorgvanstadtotwad.nl.

Kennisquiz ‘Dat wist ik (niet)’

Op de bedrijvenbeurs 13 september krijgen bezoekers de kans om deel te nemen aan onze kennisquiz, gerelateerd aan ons thema. Tijdens de open dag onthullen we wie de meeste kennis had en daarmee de prijs wint: een fotoshoot door Muruelle Oldenburger. Ook verloten we onder de goede antwoorden 10 fotolijsten.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad verwelkomt u graag op zaterdag 23 september.

 

Bekijk ook

Uitvaartzorg van Stad tot Wad geslaagd

Uitvaartzorg van Stad tot Wad geslaagd

Sinds 2007 zijn wij aangesloten bij Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, het kwaliteitskeurmerk voor de uitvaartbranche. Elk anderhalf jaar worden wij getoetst op deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie qua kosten.
Lees meer..
 
Paulien Duin heeft certificaat uitvaartverzorger behaald

Paulien Duin heeft certificaat uitvaartverzorger behaald

Paulien Duin - van der Woude versterkt sinds december 2022 ons team bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad.
Lees meer..
 
Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is aanwezig op de bedrijvenbeurs in 'De Mencke' in Uithuizen op woensdag 13 september. Onder het thema "Nazorg is ook onze zorg" nodigen wij bezoekers uit om hun kennis over nazorg te testen met een kennisquiz.
Lees meer..