Terug naar Actueel

Nieuwe duurzame kisten

Gepubliceerd op:

Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad hechten we veel waarde aan duurzaamheid, ook bij het afscheid nemen van dierbaren. Daarom hebben we nieuwe kisten toegevoegd aan onze collectie, gemaakt van vlas.

Deze vlas-kisten zijn een milieuvriendelijke keuze, waarmee we samenwerken aan een betere toekomst. Het gebruik maken van vlas zorgt voor een verminderde ecologische impact en een natuurlijke uitstraling die past bij een rustgevende en een groene afscheidsceremonie.

Wil je meer weten over onze duurzame kisten? Neem gerust contact met ons op. Of lees op onze website meer informatie over de groene uitvaart.

Bekijk ook

Nazorg is ook onze zorg

Nazorg is ook onze zorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad, aan Edama 8 in Uithuizen, opent op 23 september om 12.00 uur haar deuren voor de open dag. Met het thema ‘Nazorg is ook onze zorg’ willen we mensen hierover informeren en betrekken. Tijdens de open…
Lees meer..
 
Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is aanwezig op de bedrijvenbeurs in 'De Mencke' in Uithuizen op woensdag 13 september. Onder het thema "Nazorg is ook onze zorg" nodigen wij bezoekers uit om hun kennis over nazorg te testen met een kennisquiz.
Lees meer..
 
Top 5 uitvaartmuziek

Top 5 uitvaartmuziek

Muziek kan ons troosten en herinneringen oproepen. Na het luisteren naar talloze prachtige nummers, hebben onze uitvaartverzorgers ontdekt dat ‘Het Hoogelaand’ van Ede Staal het meest werd gekozen als uitvaartmuziek.
Lees meer..