Terug naar Actueel

Uitvaartzorg van Stad tot Wad sponsort wedstrijdbal

Gepubliceerd op:

Op zaterdag 16 oktober werd de voetbalwedstrijd S.V. de Heracliden 1 tegen Mamio 1 gespeeld op het sportpark van Uithuizermeeden. Uitvaartzorg van Stad tot Wad V.O.F. heeft voor deze wedstrijd de wedstrijdbal gesponsord.

En niet zonder resultaat! De wedstrijd werd door Heracliden met 3-0 gewonnen van titelkandidaat Mamio. We zijn dan ook blij dat met de gesponsorde bal een mooi resultaat is behaald.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad sponsort Heracliden al vele jaren, zo zijn we ook shirtsponsor van het team JO-17.

Bekijk ook

Nazorg is ook onze zorg

Nazorg is ook onze zorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad, aan Edama 8 in Uithuizen, opent op 23 september om 12.00 uur haar deuren voor de open dag. Met het thema ‘Nazorg is ook onze zorg’ willen we mensen hierover informeren en betrekken. Tijdens de open…
Lees meer..
 
Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is aanwezig op de bedrijvenbeurs in 'De Mencke' in Uithuizen op woensdag 13 september. Onder het thema "Nazorg is ook onze zorg" nodigen wij bezoekers uit om hun kennis over nazorg te testen met een kennisquiz.
Lees meer..
 
Nieuwe duurzame kisten

Nieuwe duurzame kisten

Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad hechten we veel waarde aan duurzaamheid, ook bij het afscheid nemen van dierbaren. Daarom hebben we nieuwe kisten toegevoegd aan onze collectie, gemaakt van vlas.
Lees meer..