Terug naar Actueel

Weer kennisquiz bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Gepubliceerd op:

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is aanwezig op de bedrijvenbeurs in 'De Mencke' in Uithuizen op woensdag 13 september. Onder het thema "Nazorg is ook onze zorg" nodigen wij bezoekers uit om hun kennis over nazorg te testen met een kennisquiz.

Aandacht voor nazorg

Met aandacht voor nazorg willen we mensen informeren en betrekken bij dit essentiële aspect van ons werk.

"Wij geloven dat nazorg een fundamenteel aspect is van ons werk als uitvaartverzorger. Ons doel is niet alleen om families te ondersteunen tijdens hun moment van verlies, maar ook om hen te begeleiden en bij te staan gedurende de periode na de uitvaart," vertelt Arjen Kremer van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. "We zijn enthousiast om onze kennis en betrokkenheid te delen met de bezoekers van de bedrijvenbeurs en onze open dag."

Kennisquiz ‘Dat wist ik (niet)’

Uitvaartzorg van Stad tot Wad nodigt iedereen van harte uit om langs te komen op onze stand op de bedrijvenbeurs in ‘De Mencke’ en de vragenlijst over nazorg in te vullen. Degene die de meeste vragen correct beantwoordt, maakt kans op een fotoshoot door één van de fotografen van het team Muruelle Oldenburger uit Uithuizen, om een blijvende herinnering te laten maken. Tijdens de open dag op zaterdag 23 september wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.

Thema nazorg ook op open dag

Voor de open dag die wordt georganiseerd op zaterdag 23 september hebben we Max Leffring, Sander van der Meer en Else-Marie van den Eerenbeemt uitgenodigd om lezingen te geven over hun vakgebied en inzichten te delen rondom ons thema nazorg. Op een luchtige manier vertellen deze bevlogen en (landelijk) bekende sprekers over soms ingewikkelde kwesties.

Meer informatie over de open dag vindt u hier.

Bekijk ook

Uitvaartzorg van Stad tot Wad geslaagd

Uitvaartzorg van Stad tot Wad geslaagd

Sinds 2007 zijn wij aangesloten bij Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, het kwaliteitskeurmerk voor de uitvaartbranche. Elk anderhalf jaar worden wij getoetst op deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie qua kosten.
Lees meer..
 
Paulien Duin heeft certificaat uitvaartverzorger behaald

Paulien Duin heeft certificaat uitvaartverzorger behaald

Paulien Duin - van der Woude versterkt sinds december 2022 ons team bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad.
Lees meer..
 
Nazorg is ook onze zorg

Nazorg is ook onze zorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad, aan Edama 8 in Uithuizen, opent op 23 september om 12.00 uur haar deuren voor de open dag. Met het thema ‘Nazorg is ook onze zorg’ willen we mensen hierover informeren en betrekken. Tijdens de open…
Lees meer..