Afwikkelen nalatenschap

Max Leffring van NabestaandenZorg verzorgt voor ons de financiële nazorg, zet alle administratieve en financiële zaken met u op een rij en geeft waardevolle adviezen. Voor degenen die de nalatenschap zelf willen afwikkelen biedt hij de tool Doehetzelf Nalatenschap.

Hulp bij financiële afwikkeling

Wij zorgen dat NabestaandenZorg enkele dagen na de uitvaart contact met u opneemt om een afspraak bij u thuis te maken. Deze service van ons bestaat uit één gesprek bij u thuis en een jaar lang hulp via telefoon of e-mail. Als u graag uitgebreidere ondersteuning wilt dan door ons wordt aangeboden, kunt u hierover zelf met hem afspraken maken tijdens het gesprek bij u thuis of wat later, op een moment dat u beter past.

NabestaandenZorg in het kort:

Zelf nalatenschap afwikkelen

Met de Doehetzelf Nalatenschap tool kunnen nabestaanden, op een eenvoudige en efficiënte manier, de afwikkeling van een nalatenschap digitaal afwikkelen. Deze innovatieve tool is ontwikkeld door Max Leffring van NabestaandenZorg en maakt het proces van nalatenschapsafwikkeling eenvoudig en toegankelijk.

Doehetzelf Nalatenschap

  • Digitale melding van overlijden: nabestaanden kunnen met de tool snel en digitaal het overlijden melden bij diverse instanties, waaronder banken en verzekeraars.
  • Opzeggen van abonnementen en lidmaatschappen: het opzeggen van abonnementen en lidmaatschappen van de overledene.
  • Overzicht van bezittingen en financiële afwikkeling: de tool biedt een gestructureerd overzicht van de bezittingen van de overledene en helpt bij het berekenen van de uit te keren erfdelen. Dit resulteert in duidelijkheid en transparantie in het hele proces.

Service voor nabestaanden

Niet iedereen heeft een gesprek nodig met Max Leffring van NabestaandenZorg over de administratieve en financiële zaken. Soms willen families zelf de gehele nalatenschap afwikkelen. Als wij de uitvaart voor hen hebben verzorgd, bieden wij voor deze situaties de nabestaanden de Doehetzelf Nalatenschap tool aan. Een handige service in de vorm van een overzichtelijk stappenplan.

Nabestaanden vertellen

Menselijke benadering

Menselijke benadering

Met een goed gevoel kijken we terug op de samenwerking met uitvaartzorg van Stad tot Wad. Hun professionele én me…
Lees meer..
 
Betrokken, persoonlijk en professioneel

Betrokken, persoonlijk en professioneel

Altijd vriendelijk en bereikbaar. Wij hebben de betrokkenheid van 'Stad tot Wad' ervaren als persoonlijk en professionee…
Lees meer..
 
uitvaart