Zorg na de uitvaart

Ook als de begrafenis of crematie voorbij is geven we steun en begeleiding. Als service bieden we nabestaandenzorg, die u helpt om financiële zaken op een rij te zetten. Zodat zorg over de toekomst weggenomen wordt en u aan rouw toekomt.

Nagesprek

Enkele weken na de uitvaart komen we persoonlijk bij u langs om te bespreken hoe u de uitvaart ervaren heeft. Tijdens het gesprek vragen we of we nog iets voor u kunnen doen. Zo kunnen we dankbetuigingskaartjes voor u maken of een bedankadvertentie plaatsen. Daarnaast adviseren we u waar nodig over assieraden en urnen. Als uw dierbare is begraven, dan nemen wij na een half jaar contact met u op over de keuzes voor de gedenksteen.

De belangrijkste vraag tijdens het nagesprek is echter hoe het met u gaat. Mocht u behoefte hebben aan emotionele steun, dan brengen we u in contact met een rouwhulpverlener. Hij of zij kan u helpen om de moeilijke periode wat draaglijker te maken. Ook kunt u boeken van ons lenen over het rouwproces.

Extra ondersteuning We vinden het belangrijk dat er ook na het afscheid nemen van een dierbare zorg is

Uitvaartzorg van Stad tot Wad vindt het belangrijk dat er ook na het afscheid nemen van een dierbare zorg is. Na de uitvaart moeten er immers nog veel zaken geregeld worden en dat kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn. Het is dan fijn om daar deskundige hulp bij te krijgen. Voor de afwikkeling van praktische en financiële zaken werken wij samen met NabestaandenZorg Voor hulp bij het toegang krijgen tot de mobiele telefoon of tablet van de overledene is onze samenwerkingspartner Digital Life Legacy.

Nabestaanden vertellen

Mooi en waardig afscheid

Mooi en waardig afscheid

Bedankt dat jullie met ons alles zo mooi en netjes hebben geregeld voor mam haar uitvaart. Ook Fieneke en de spreekster,…
Lees meer..
 
Alles naar wens

Alles naar wens

Onze dank voor de warme en goede zorg voor de uitvaart van mijn man. Alles was naar onze wens geregeld, zoals hij het ha…
Lees meer..
 
uitvaart