Zorg na de uitvaart

Ook als de begrafenis of crematie voorbij is geven we steun en begeleiding. Als service bieden we nabestaandenzorg, die u helpt om financiële zaken op een rij te zetten. Zodat zorg over de toekomst weggenomen wordt en u aan rouw toekomt.

Nagesprek

Enkele weken na de uitvaart komen we persoonlijk bij u langs om te bespreken hoe u de uitvaart ervaren heeft. Tijdens het gesprek vragen we of we nog iets voor u kunnen doen. Zo kunnen we dankbetuigingskaartjes voor u maken of een bedankadvertentie plaatsen. Daarnaast adviseren we u waar nodig over assieraden en urnen. Als uw dierbare is begraven, dan nemen wij na een half jaar contact met u op over de keuzes voor de gedenksteen.

De belangrijkste vraag tijdens het nagesprek is echter hoe het met u gaat. Mocht u behoefte hebben aan emotionele steun, dan brengen we u in contact met een rouwhulpverlener. Hij of zij kan u helpen om de moeilijke periode wat draaglijker te maken. Ook kunt u boeken van ons lenen over het rouwproces.

Extra ondersteuning We vinden het belangrijk dat er ook na het afscheid nemen van een dierbare zorg is

Uitvaartzorg van Stad tot Wad vindt het belangrijk dat er ook na het afscheid nemen van een dierbare zorg is. Na de uitvaart moeten er immers nog veel zaken geregeld worden en dat kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn. Het is dan fijn om daar deskundige hulp bij te krijgen. Voor de afwikkeling van praktische en financiële zaken werken wij samen met NabestaandenZorg Voor hulp bij het toegang krijgen tot de mobiele telefoon of tablet van de overledene is onze samenwerkingspartner Digital Life Legacy.

Nabestaanden vertellen

Menselijke benadering

Menselijke benadering

Met een goed gevoel kijken we terug op de samenwerking met uitvaartzorg van Stad tot Wad. Hun professionele én me…
Lees meer..
 
Betrokken, persoonlijk en professioneel

Betrokken, persoonlijk en professioneel

Altijd vriendelijk en bereikbaar. Wij hebben de betrokkenheid van 'Stad tot Wad' ervaren als persoonlijk en professionee…
Lees meer..
 
uitvaart