Wiegekindje: uitvaartbenodigdheden voor je baby

Wiegekindje is ontstaan uit ervaringen met het verzorgen van uitvaarten voor kindjes die tijdens de zwangerschap of vlak daarna zijn overleden. Voor iedereen die dit moet doorstaan, bieden we een uitgebreide collectie met uitvaartbenodigdheden. Met de uitvaartbenodigdheden van Wiegekindje willen we ouders de kans geven hun kindje nog een laatste keer te kunnen wiegen.

Zorgvuldig en met liefde gemaakt

De ontwikkeling van Wiegekindje werd in 2009 bekroond met een International Funeral Award. De collectie van Wiegekindje wordt in eigen beheer gemaakt. Waar nodig worden door ons lokale bedrijfjes ingeschakeld. De collectie van Wiegekindje bestaat uit uitvaartkistjes en uitvaartkorfjes, bijpassende babyrouwkaartjes en bedankkaartjes, herinneringsdoosjes, condoleancekaartjes en een aantal bijpassende urntjes. Alles kan in dezelfde stijl.

Een voorbeeld: alles in de kleur beige, met roze sterretjes

Babycollectie beschikbaar in heel Nederland

De collectie van Wiegekindje is beschikbaar als Uitvaartzorg van Stad tot Wad de babyuitvaart verzorgt. Daarnaast leveren we de uitvaartbenodigdheden aan uitvaartondernemers en aan particulieren in heel Nederland. Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Wiegekindje.

Bekijk de kistjes en korfjes  >>

Bekijk de rouwkaartjes  >>

Bekijk de herinneringsdoosjes en condoleancekaartjes  >>

Bekijk de bijpassende urntjes  >>

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

In deze video vertelt de oprichtster van Wiegekindje hoe de collectie is ontstaan:

 

 

Nabestaanden vertellen

Mooi en waardig afscheid

Mooi en waardig afscheid

Bedankt dat jullie met ons alles zo mooi en netjes hebben geregeld voor mam haar uitvaart. Ook Fieneke en de spreekster,…
Lees meer..
 
Alles naar wens

Alles naar wens

Onze dank voor de warme en goede zorg voor de uitvaart van mijn man. Alles was naar onze wens geregeld, zoals hij het ha…
Lees meer..
 
uitvaart