Wiegekindje: uitvaartbenodigdheden voor je baby

Wiegekindje is ontstaan uit ervaringen met het verzorgen van uitvaarten voor kindjes die tijdens de zwangerschap of vlak daarna zijn overleden. Voor iedereen die dit moet doorstaan, bieden we een uitgebreide collectie met uitvaartbenodigdheden. Met de uitvaartbenodigdheden van Wiegekindje willen we ouders de kans geven hun kindje nog een laatste keer te kunnen wiegen.

Zorgvuldig en met liefde gemaakt

De ontwikkeling van Wiegekindje werd in 2009 bekroond met een International Funeral Award. De collectie van Wiegekindje wordt in eigen beheer gemaakt. Waar nodig worden door ons lokale bedrijfjes ingeschakeld. De collectie van Wiegekindje bestaat uit uitvaartkistjes en uitvaartkorfjes, bijpassende babyrouwkaartjes en bedankkaartjes, herinneringsdoosjes, condoleancekaartjes en een aantal bijpassende urntjes. Alles kan in dezelfde stijl.

Een voorbeeld: alles in de kleur beige, met roze sterretjes


Bekijk de kistjes en korfjes  >>

Bekijk de rouwkaartjes  >>

Bekijk de herinneringsdoosjes en condoleancekaartjes  >>

Bekijk de bijpassende urntjes  >>

In deze video vertelt de oprichtster van Wiegekindje hoe de collectie is ontstaan:

Babycollectie beschikbaar in heel Nederland

De collectie van Wiegekindje is beschikbaar als Uitvaartzorg van Stad tot Wad de babyuitvaart verzorgt. Daarnaast leveren we de uitvaartbenodigdheden aan uitvaartondernemers en aan particulieren in heel Nederland. Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Wiegekindje.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Nabestaanden vertellen

Snel en fijn contact

Snel en fijn contact

Wij wonen op 2,5 uur rijden maar hebben alles als zeer prettig ervaren. Goede begeleiding en ook last minute wijzigingen…
Lees meer..
 
Steun in moeilijke periode

Steun in moeilijke periode

Bedankt voor jullie steun in deze moeilijke periode. Er werd goed geluisterd naar de wensen van onze lieve broer. Ondank…
Lees meer..
 
uitvaart