Herinneringsdoosjes en condoleancekaartjes

De herinneringsdoosjes van Wiegekindje passen in het geheel van de collectie. Samen met de condoleancekaartjes uit de serie babyrouwkaartjes zijn ze een alternatief voor het traditionele condoleanceregister.

Het condoleancekaartje wordt samen met het rouwkaartje meegestuurd. Thuis kan er een persoonlijke boodschap, gedichtje of lieve woorden op geschreven worden. De genodigden nemen het geschreven condoleancekaartje mee naar de uitvaartplechtigheid, waar de kaartjes in het herinneringsdoosje gelegd worden. Al die kaartjes met lieve berichtjes zorgen samen voor een troostvol aandenken aan je overleden baby. 

Natuurlijk kunnen in het doosje ook andere dierbare dingen bewaard worden, zoals de eerste kleertjes die je kocht of een stukje sluitlint van het korfje.

Een selectie:

 

De herinneringsdoosjes zijn in de 7 pasteltinten van de kroonkistjes leverbaar. Alle condoleancekaartjes hebben dezelfde opmaak en kleuren als de serie babyrouwkaartjes van Wiegekindje.

Bekijk de serie babyrouwkaartjes  >>

Terug naar Wiegekindje

 

Nabestaanden vertellen

Menselijke benadering

Menselijke benadering

Met een goed gevoel kijken we terug op de samenwerking met uitvaartzorg van Stad tot Wad. Hun professionele én me…
Lees meer..
 
Betrokken, persoonlijk en professioneel

Betrokken, persoonlijk en professioneel

Altijd vriendelijk en bereikbaar. Wij hebben de betrokkenheid van 'Stad tot Wad' ervaren als persoonlijk en professionee…
Lees meer..
 
uitvaart