Baby's en te vroeg geborenen

Deze rouwkaartjes en bijpassende bedankkaartjes komen uit de collectie van Wiegekindje, onderdeel van Uitvaartzorg van Stad tot Wad, en zijn net als onze andere rouwkaarten door onszelf ontworpen. In alle babyrouwkaartjes zijn de Wiegekindjedecoraties verwerkt. Daardoor past het altijd bij de andere uitvaartbenodigdheden van Wiegekindje.

 

Klik op het kaartje om de afbeelding te vergroten.

Uit onze collectie Wiegekindje©: onderdelen uit de rouwkaartjes Hartje en Sterretje samengevoegd in één kaartje - tekst en lettertype zijn voorbeelden

 

De rouwkaartjes zijn vierkant, 13 x 13 cm. De gebruikte kleuren zijn de 6 pasteltinten van Wiegekindje. Teksten en lettertypes zijn voorbeelden.

De kaartjes maken we helemaal naar wens, zoals het setje Beertje (boven) in 2 pasteltinten. Of met onderdelen uit de kaartjes Hartje en Sterretje (rechts).

Bij ieder babyrouwkaartje is een langwerpig bedankkaartje van 9,5 x 14 cm. Rouwkaartjes en bedankkaartjes leveren we met bijpassende envelopjes. 

Met de bijpassende condoleancekaartjes ontstaat er een geheel met rouwkaartje en bedankkaartje. De condoleancekaartjes worden samen met het rouwkaartje verstuurd. Thuis kunnen genodigden op het kaartje hun persoonlijke woorden schrijven en vervolgens meenemen naar de uitvaartplechtigheid, waar een herinneringsdoosje staat om het in te doen. Al die kaartjes met lieve woorden zorgen samen voor een dierbaar en troostvol aandenken aan je overleden baby.

Bekijk de herinneringsdoosjes en condoleancekaartjes  >>

Wilt u meer informatie over ons rouwdrukwerk? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over Wiegekindje? Neem gerust contact met ons op of kijk op de pagina van Wiegekindje

<< terug