Het verlies een plek geven

  • Digitale herdenkingsplek
  • Tips voor rouwverwerking
  • Netwerk zorgprofessionals

Het overlijden van een dierbare kan veel emoties oproepen. Naast verdriet kunt u ongeloof of zelfs boosheid ervaren. Soms zelfs allemaal op dezelfde dag. U vraagt zich wellicht af of deze gevoelens ooit zullen verdwijnen. Dat is niet zo eenvoudig te zeggen. Want iedereen heeft zijn eigen rouwproces en daarin is geen goed of fout.

Wat helpen kan

Tijdens het rouwproces zijn er een aantal dingen die u troost kunnen bieden. Zoals de digitale herdenkingsplek. Dat is een afgeschermde pagina waar nabestaanden foto’s, herinneringen en steunbetuigingen met elkaar kunnen delen. Daarnaast kan het helpen om een herdenkingsvoorwerp bij u te dragen of in uw huis te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sieraad met daarin de vingerafdruk van uw dierbare.

Extra ondersteuning

Rouwen kan heel erg intens en soms ook eenzaam zijn. We kunnen ons voorstellen dat u in deze periode behoefte heeft aan wat extra steun. Bijvoorbeeld in de vorm van een luisterend oor of concrete tips om met het verlies om te gaan. Of misschien wilt u hulp met de afwikkeling van de administratie, zodat u zich volledig op het rouwen kunt focussen. Als wij een uitvaart verzorgen, bieden wij de nabestaanden de steun die ze nodig hebben. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Nabestaanden vertellen

Fijne mensen

Fijne mensen

Ik kan niet anders zeggen: goed geregeld! Allemaal fijne mensen, dank jullie wel!
Lees meer..
 
Kundig en begripvol

Kundig en begripvol

Ik ben ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Zo kundig en begripvol was Fieneke! Ik zal als het aan de orde komt ec…
Lees meer..
 
uitvaart