Bestaande verzekering

Bij elke uitvaartverzekering heeft u vrije keuze in de uitvaartverzorger. U bent nooit verplicht om te kiezen voor de uitvaartorganisatie die uw verzekeraar aanbeveelt. Dus wilt u kiezen voor de persoonlijke betrokkenheid, uitstekende kwaliteit en betaalbare diensten van Uitvaartzorg van Stad tot Wad? Dat kan, waar u ook verzekerd bent.

Bekende uitvaartverzekeringen

Waar u de verzekering ook heeft afgesloten: wij kunnen de uitvaart verzorgen. Wij werken daarbij onder andere samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen:

  • Lifetri (Nuvema, Klaverblad)
  • Ardanta (Aegon, Axent, Facultatieve)
  • Twenthe
  • Yarden
  • Nationale Nederlanden (RVS)
  • Monuta
  • DELA
  • Reaal (Hooge Huys)

voorbeeld van een traditionele, stijlvolle uitvaart - fotoserie© Nicolaaskerk Oldenzijl

 

Uitvaartverzekering in natura, wat nu? 

Bij een verzekering in natura selecteert de verzekeraar de uitvaartverzorger. Zelfs als wij niet zijn geselecteerd, kunt u bij ons terecht. De verzekeraar of vereniging stelt namelijk altijd een verzekerd bedrag vast, dat u zelf ergens mag besteden. Als wij de uitvaart verzorgen, vertellen we vooraf wat u voor dat bedrag mag verwachten. Hebt u aanvullende wensen? Dan krijgt u een overzicht van de meerkosten.

Hoe zit het met mijn ledenkorting?

Bij een uitvaartvereniging heeft u recht op ledenkorting, mits u voor de geselecteerde uitvaartverzorger kiest. Toch kunt u ervoor kiezen om de uitvaart elders te laten verzorgen. Uw korting vervalt, maar dat wil niet zeggen dat het totale bedrag van de uitvaart duurder uitvalt. De ervaring leert dat onze totaalprijs zeer scherp is, ook zonder ledenkorting.

Wat is uw dekking?

Als u precies weet wat u kan besteden, is het interessant om de verschillende soorten uitvaarten te vergelijken. Wilt u controleren of uw verzekering al uw wensen dekt? Dat kan heel snel en eenvoudig met het wensendocument. Dit document kunt u gratis aanvragen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de kosten van een uitvaart? Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een heldere, volledige prijsopgave. Daarmee kunt u een weloverwogen keuze maken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan  >>

 

Veelgestelde vragen over kosten uitvaart


Veel gestelde vragen

Bestaande verzekering

Mag ik zelf een uitvaartverzorger kiezen?

Moet ik meer betalen als ik kies voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Ik ben niet verzekerd. Wat nu?

Wie betaalt de uitvaart?

Waarom moet ik bijbetalen terwijl ik verzekerd ben?

Wat gebeurt er als ik onvoldoende verzekerd ben?

Nabestaanden vertellen

Laatste waardevolle eerbetoon

Laatste waardevolle eerbetoon

Uiterst tevreden over de begeleiding en goede zorgen rondom de uitvaart van mijn moeder. Veel zorgen uit handen genomen …
Lees meer..
 
Arjen is een zeer plezierig persoon om mee samen te werken

Arjen is een zeer plezierig persoon om mee samen te werken

Wat een fijne samenwerking! Arjen is met zijn goede kennis van zaken en zeer sociaal gedrag, de rust zelve en daarom een…
Lees meer..
 
uitvaart