Uitvaartverzekering: wat u moet weten

De kosten voor de uitvaart worden betaald uit de uitvaartverzekering, spaarrekening en eventueel aanvullende middelen. De meeste mensen verzekeren zich goed, zodat ze niet afhankelijk zijn van hun eigen vermogen of dat van nabestaanden. Het is daarbij belangrijk dat de verzekering aansluit bij de uitvaartwensen. Daarnaast is het aan te raden dat u een uitvaartverzorger kiest die deze wensen in de praktijk kan brengen. Ook als u een kleine portemonnee heeft.

De beloften van Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt uitvaarten op maat voor ieder budget. Het maakt daarbij niet uit bij wie en hoe u verzekerd bent: u bent altijd welkom. Bij ons eerste gesprek richten we ons in eerste instantie op uw wensen. Om alvast een beeld te krijgen, kunt u de keuzewijzer invullen. Met de wensen die u hier invult krijgt u alvast een idee welk type uitvaart bij u past en wat dit zou kosten. De uitkomst kunnen we, indien gewenst, met u bespreken zodat u de juiste afweging kunt maken. Uiteindelijk bent u degene die bepaalt welke wensen u wel en niet uit wil laten voeren, naargelang uw budget. 

Onafhankelijk advies

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is onafhankelijk. Dat betekent dat we objectief advies geven, waar u ook verzekerd bent. Wij denken hierin met u mee, ook als u nog twijfelt over de verschillende opties. Met meer dan 50 jaar ervaring in eigen regio weten we precies wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op om uw uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen. Onze verzekeringsadviseur informeert u over een bijpassende, goede uitvaartverzekering.

Direct een afspraak maken  >>

 

'Heldere uitvaartwensen en een goede verzekering ontzorgen u en uw dierbaren'

 

Nabestaanden vertellen

Mooi en waardig afscheid

Mooi en waardig afscheid

Bedankt dat jullie met ons alles zo mooi en netjes hebben geregeld voor mam haar uitvaart. Ook Fieneke en de spreekster,…
Lees meer..
 
Alles naar wens

Alles naar wens

Onze dank voor de warme en goede zorg voor de uitvaart van mijn man. Alles was naar onze wens geregeld, zoals hij het ha…
Lees meer..
 
uitvaart