Uitvaartverzekering: wat u moet weten

De kosten voor de uitvaart worden betaald uit de uitvaartverzekering, spaarrekening en eventueel aanvullende middelen. De meeste mensen verzekeren zich goed, zodat ze niet afhankelijk zijn van hun eigen vermogen of dat van nabestaanden. Het is daarbij belangrijk dat de verzekering aansluit bij de uitvaartwensen. Daarnaast is het aan te raden dat u een uitvaartverzorger kiest die deze wensen in de praktijk kan brengen. Ook als u een kleine portemonnee heeft.

De beloften van Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt uitvaarten op maat voor ieder budget. Het maakt daarbij niet uit bij wie en hoe u verzekerd bent: u bent altijd welkom. Bij ons eerste gesprek richten we ons in eerste instantie op uw wensen. Om alvast een beeld te krijgen, kunt u de keuzewijzer invullen. Met de wensen die u hier invult krijgt u alvast een idee welk type uitvaart bij u past en wat dit zou kosten. De uitkomst kunnen we, indien gewenst, met u bespreken zodat u de juiste afweging kunt maken. Uiteindelijk bent u degene die bepaalt welke wensen u wel en niet uit wil laten voeren, naargelang uw budget. 

Onafhankelijk advies

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is 100% onafhankelijk van welke verzekeraar dan ook. Dat betekent dat we objectief advies geven, waar u ook verzekerd bent. Wij denken hierin met u mee, ook als u nog twijfelt over de verschillende opties. Met meer dan 50 jaar ervaring in eigen regio weten we precies wat de mogelijkheden zijn. 

 

'Fijn dat pa zo goed verzekerd was. Dat geeft veel rust'

- reactie van een nabestaande - 

 

Nabestaanden vertellen

Alles als zeer goed ervaren

Alles als zeer goed ervaren

Wij hebben alles als zeer goed ervaren. Overal is rekening mee gehouden. 
Lees meer..
 
Niet moeilijk om te kiezen voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Niet moeilijk om te kiezen voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Voor ons was het niet moeilijk om te kiezen voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad.  De respectvolle benadering, het m…
Lees meer..
 
uitvaart