Verzekeren of bijverzekeren

Heeft u op dit moment geen uitvaartverzekering, of wilt u zich laten bijverzekeren? In beide gevallen is het verstandig om dat op tijd te regelen, zodat uw nabestaanden niet worden verrast met de rekening. 

Een uitvaartverzekering: nu goed geregeld voor later

een uitvaartverzekering: nu goed geregeld voor later Een uitvaartverzekering kunt u het beste zo vroeg mogelijk afsluiten. De dood laat zich immers niet voorspellen. Daarnaast heeft het financiële voordelen om u zo snel mogelijk te verzekeren. Want hoe jonger u bent, hoe lager de premie. Bovendien spreidt u de premie uit over meerdere jaren, waardoor de kosten minder zwaar op uw portemonnee drukken.

Verzekering op maat

Uitvaartkosten worden beïnvloed door de uitvaartwensen en door lokale prijsverschillen. Een uitvaart in Noord-Groningen kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Amsterdam, Hilversum of Zwolle.

Wilt u zich verzekeren voor een uitvaart op maat in Noord-Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze verzekeringsadviseur informeert u graag over de mogelijkheden rondom de uitvaartpolis. Hierdoor kan er een op maat gemaakte verzekering worden aangeboden, die aansluit bij uw persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bent u voldoende verzekerd?

Dat hangt af van de kosten voor de uitvaart, die weer afhankelijk zijn van uw wensen. Om u een inschatting van de kosten te geven, hebben we een gratis keuzewijzer ontwikkeld. Het werkt eenvoudig: u vult uw wensen in, dan ontvangt u van ons een overzicht van de kosten. Door de kosten te vergelijken met de te ontvangen uitkering van uw verzekering en/of eigen middelen, weet u of u de uitvaart kunt betalen. Wij kunnen u helpen om dit inzichtelijk te maken. 

Aanvullend verzekeren

Dekt uw verzekeraar slechts een deel van de uitvaart die u voor ogen heeft? Dan kunt u overwegen om bij te verzekeren. Onze verzekeringsadviseur neemt u vrijblijvend mee in de mogelijkheden voor een (aanvullende) verzekering of een depositorekening. Alle opties zijn erop gericht om de financiële zorg bij nabestaanden weg te nemen. 

Fijn dat pa zo goed verzekerd was. Dat geeft veel rust'

- reactie van een nabestaande - 

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u weten of uw verzekering toereikend is? Of wilt u een nieuwe of aanvullende verzekering afsluiten? Wij denken graag met u mee en brengen u in contact met onze verzekeringsadviseur. Mocht u hier behoefte aan hebben, geef dan via contact uw vraag of opmerking door. Of neem telefonisch contact met ons op via 0595-433363 of 0596-650861 

 

Veelgestelde vragen


Veel gestelde vragen

Nieuwe verzekering

Wat kost een uitvaart?

In een advertentie van een andere uitvaartondernemer zag ik uitvaarten vanaf € 1.200,00. Klopt dat wel?

Kan ik een uitvaartverzekering op maat afsluiten?

Wat kost een uitvaartverzekering en wat wordt er bij overlijden uitgekeerd?

Nabestaanden vertellen

Menselijke benadering

Menselijke benadering

Met een goed gevoel kijken we terug op de samenwerking met uitvaartzorg van Stad tot Wad. Hun professionele én me…
Lees meer..
 
Betrokken, persoonlijk en professioneel

Betrokken, persoonlijk en professioneel

Altijd vriendelijk en bereikbaar. Wij hebben de betrokkenheid van 'Stad tot Wad' ervaren als persoonlijk en professionee…
Lees meer..
 
uitvaart