Nieuwe verzekering

Heeft u op dit moment geen uitvaartverzekering, of wilt u zich laten bijverzekeren? In beide gevallen is het verstandig om dat op tijd te regelen, zodat uw nabestaanden niet worden verrast met de rekening. 

Verzekeren voorbeeld van een traditionele, stijlvolle uitvaart - fotoserie© Nicolaaskerk Oldenzijl

Een uitvaartverzekering kunt u het beste zo vroeg mogelijk afsluiten. De dood laat zich immers niet voorspellen. Daarnaast heeft het financiële voordelen om u zo snel mogelijk te verzekeren. Want hoe jonger u bent, hoe lager de premie. Bovendien spreidt u de premie uit over meerdere jaren, waardoor de kosten minder zwaar op uw portemonnee drukken.

Bijverzekeren

Bent u niet tevreden over uw huidige polis? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Overstappen van uitvaartverzekeraar is vaak nadelig, omdat u dan een deel van uw opgebouwde kapitaal verliest. U kunt beter kiezen voor een van de volgende opties:

  • Bij uw huidige verzekeraar een extra bedrag bijverzekeren
  • Een tweede uitvaartverzekering afsluiten voor uw aanvullende wensen
  • Zelf extra geld sparen voor de uitvaart

Persoonlijk advies nodig? Wilt u weten of uw verzekering toereikend is? Of heeft u ondersteuning nodig bij het afsluiten van een nieuwe of aanvullende verzekering? Wij denken graag met u mee. Ook kunnen we u in contact brengen met uitvaartverzekeraars in ons netwerk. Mocht u hier behoefte aan hebben, geef dan via contact uw vraag of opmerking door.

 

Veelgestelde vragen


Veel gestelde vragen

Nieuwe verzekering

Wat kost een uitvaart?

In een advertentie van een andere uitvaartondernemer zag ik uitvaarten vanaf € 1.200,00. Klopt dat wel?

Kan ik een uitvaartverzekering op maat afsluiten?

Wat kost een uitvaartverzekering en wat wordt er bij overlijden uitgekeerd?

Nabestaanden vertellen

Alleen maar lof

Alleen maar lof

Lieve Ebel Kremer, wij zijn zeer tevreden hoe de uitvaart door jou en medewerkers is geregeld. Alles is naar wens verlop…
Lees meer..
 
Overlijden in coronatijd

Overlijden in coronatijd

Een uitvaart in 'coronatijd', en toch is het een prachtige uitvaart geweest. Ebel Kremer is daar waar hij nodig is, prof…
Lees meer..