Uitvaartwensen vastleggen

Waarschijnlijk denkt u niet graag aan de dood, laat staan uw eigen afscheid. Toch is het belangrijk om erbij stil te staan. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. Dankzij uw voorbereidingen krijgen zij na uw overlijden antwoord op hun vragen.

Uw wensen en ideeën

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Liever een intiem afscheid of een grote bijeenkomst? Wel of geen muziek? U heeft vast ideeën over de uitvaartverzorging. Documenteer uw voorkeuren zodat uw nabestaanden later weten wat hen te doen staat. 

Gratis wensendocument

Een wensendocument is een handig hulpmiddel om uw keuzes vast te leggen. Om u op weg te helpen hebben we een gratis document samengesteld. Hierin kunt u tot in detail aangeven wat u voor ogen heeft.

Wensendocument e-mailen >> Wensendocument per post ontvangen >>

Tip: download deze bewaarkaart en doe hem bij uw belangrijke papieren, zodat uw nabestaanden direct weten wat ze moeten doen en hoe ze ons kunnen bereiken!

Veelgestelde vragen over uitvaartwensen


Veel gestelde vragen

Uitvaartwensen

Hoe leg ik mijn wensen voor de uitvaart vast?

Kan ik een afspraak maken om de wensen te bespreken?

Kan ik de wensen die ik voor mezelf heb opgeschreven bij jullie laten vastleggen?

Kan ik mijn wensen op een later moment aanpassen?

Nabestaanden vertellen

Mooi en waardig afscheid

Mooi en waardig afscheid

Bedankt dat jullie met ons alles zo mooi en netjes hebben geregeld voor mam haar uitvaart. Ook Fieneke en de spreekster,…
Lees meer..
 
Alles naar wens

Alles naar wens

Onze dank voor de warme en goede zorg voor de uitvaart van mijn man. Alles was naar onze wens geregeld, zoals hij het ha…
Lees meer..
 
uitvaart