Een persoonlijke uitvaart in Appingedam

Elke uitvaart Appingedam een passend afscheid

Als u een dierbare verliest in Appingedam, is het wel zo fijn om in die vertrouwde regio afscheid te nemen. Het liefst met een lokale uitvaartverzorger in Appingedam die goed bekend is met de lokale en regionale gewoonten en gebruiken.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft een rijke historie in Noord-Groningen. Onze medewerkers kennen de mensen uit de regio en spreken hun taal. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om er een gedenkwaardig afscheid van te maken.

Begrafenis of crematie in Appingedam, met integere betrokkenheid

Bij een begrafenis of crematie in Appingedam, zetten we uw wensen centraal. Samen met u organiseren we een persoonlijk afscheid, waarbij wij op een integere manier betrokken zijn. Zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan. Zodat u op intieme en respectvolle wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Niet alleen tijdens de uitvaart, maar ook in de periode ervoor en erna.

‘Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten’

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg garandeert de kwaliteit van elke uitvaart

Er is maar één kans voor een laatste eerbetoon aan een overleden dierbare. Daarom verdient elke begrafenis of crematie een perfecte organisatie die vlekkeloos verloopt. Dat vraagt om kwaliteit, die wij door ons Keurmerk Uitvaartzorg kunnen garanderen. U kunt rekenen op vakkundige medewerkers, betrouwbare afspraken en transparante prijzen.

Een uitstekende uitvaart in Appingedam voor een eerlijke prijs

Veel mensen vragen ons: ‘Wat kost een uitvaart?’. Die vraag kunnen we pas beantwoorden als we uw wensen in kaart hebben gebracht. Er is veel mogelijk: van een uitgebreide uitvaart tot een sobere begrafenis of crematie. Voor elk budget bieden we passende mogelijkheden. Op basis van uw wensen krijgt u van ons een duidelijke en volledige prijsopgave voor de uitvaartkosten in Appingedam. En u zult zien: wij bieden u hoe dan ook een eerlijke prijs.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Of u nou een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging: de ervaring leert dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd lager zijn. Het maakt niet uit waar u verzekerd of lid bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Grote kans dat uw uitvaartverzekering u ledenkorting aanbiedt bij hun vaste uitvaartverzorger. Maar hoe hoog is die korting? En wat betaalt u uiteindelijk? Vraag bij ons een vergelijkbare offerte aan, waarschijnlijk bent u onder de streep goedkoper uit bij ons.

Wat moet u doen bij een sterfgeval in Appingedam?

Bij overlijden van een dierbare kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons via telefoonnummer (0596) 650861. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar.

U bent altijd vrij om rechtstreeks met ons te bellen, ook als er op de officiële documenten van uw uitvaartverzekering of uitvaartvereniging een ander telefoonnummer staat vermeld.

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Heeft u concrete wensen voor de uitvaart, of hebt u juist behoefte aan advies? In beide gevallen bent u welkom om uw vragen met ons te bespreken. Wij laten u vrijblijvend kennismaken met alle mogelijkheden, inclusief de bijbehorende kosten. een ongedwongen uitvaart in kleine kring, met onze loopkoets

Ook als u advies nodig heeft of uw verzekering toereikend is, of als u ondersteuning nodig hebt bij het afsluiten van een nieuwe of aanvullende verzekering, denken wij met u mee.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt, ook in Appingedam!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak