Samen afscheid nemen in Baflo, Rasquert en Tinallinge

Een persoonlijke uitvaart in Baflo, Rasquert en Tinallinge

Als u een dierbare in Baflo, Rasquert of Tinallinge verliest, zou het fijn zijn om in de eigen regio afscheid te kunnen nemen. Het liefst met een lokale uitvaartverzorger die uw woonplaats goed kent, en weet wat in de omgeving gebruikelijk is bij een crematie of begrafenis.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft in Noord-Groningen een rijke geschiedenis. Ons team kent de mensen uit de regio en spreekt hun taal. Deze kennis en ervaring helpt ons om een gedenkwaardige uitvaart te organiseren.

Uitvaart met integere betrokkenheid

Bij een uitvaart in Baflo, Rasquert of Tinallinge, wordt er goed geluisterd naar uw uitvaartwensen. Zo kunnen wij een persoonlijk afscheid voor u organiseren. In de dagen voor, tijdens en na de uitvaart tonen wij integere betrokkenheid. We zijn zichtbaar als het moet, en onzichtbaar waar het kan. Daardoor krijgt u voldoende rust en ruimte om afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

‘Ik vind u een zeer plezierige en professionele uitvaartverzorger’

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg garandeert de kwaliteit van onze uitvaarten

Voor het organiseren van de uitvaart, krijgt u helaas maar één kans. U wilt natuurlijk dat deze dag helemaal volgens wens verloopt. Zonder teleurstellingen of financiële verrassingen. Dankzij ons keurmerk, kunnen wij de kwaliteit van onze uitvaarten garanderen. Dat wil zeggen dat wij ons betrouwbaar, vakkundig en transparant opstellen.

Een eerlijke prijs voor een professioneel afscheid

Veel mensen vragen zich af: ‘Wat kost een uitvaart?’. Dat antwoord zal per persoon verschillen, net als dat de uitvaartwensen verschillend zullen zijn. Daarom kunt u het beste uw wensen op een rij zetten en een prijsopgave aanvragen. Dan zullen wij tot in detail berekenen wat uw uitvaart zou kosten. Waarschijnlijk valt het u reuze mee.

Aanrader: vergelijk uitvaartverzorgers

Wij raden altijd aan om een paar uitvaartverzorgers te vergelijken. Want heel eerlijk: de ene uitvaartverzorger is de andere niet. Er is een groot verschil in kwaliteit en in prijs. Maar welke uitvaartverzorger past het beste bij u? Daar komt u pas achter door een offerte en/of een kennismakingsgesprek aan te vragen.

Over uitvaartverenigingen en -verzekeringen

Bent u aangesloten bij een uitvaartvereniging of uitvaartvereniging? Grote kans dat zij u korting aanbieden als u voor hun vaste uitvaartverzorger kiest. Onthoud dat u hen niets verplicht bent. Zelfs als uw korting zou komen te vervallen raden we u aan om bij ons een vergelijkbare offerte aan te vragen.

Heeft u een sterfgeval? Dit moet u doen

Bij het overlijden van een dierbare kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer (0595) 433363. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar.

U mag ons altijd bellen, zelfs als er op de officiële documenten een ander telefoonnummer staat. Wij staan gelijk voor u klaar.

Bent u lid van uitvaartvereniging Memento Mori? Deze uitvaartvereniging laat u vrij in de keuze van uitvaartverzorger, zodat u ons altijd kunt inschakelen.

Meer informatie over Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Wilt u meer over ons te weten komen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u alles vertellen over de uitvaart en wat wij daarin kunnen betekenen. Ook hebben we veel kennis van uitvaartverzekeringen. een traditionele, stijlvolle uitvaart van Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Daarnaast kunt u via onderstaande link meer lezen over Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Dat geeft vast al een beeld van onze organisatie en dienstverlening.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak