Een persoonlijke begrafenis of crematie in Delfzijl en Farmsum

Elke uitvaart in Delfzijl respectvol, integer en persoonlijk

Bent u een dierbare in Delfzijl of Farmsum verloren, of komt dat moment steeds dichterbij? Dan is het vast een prettig idee dat de crematie of begrafenis in de eigen regio plaats kan vinden. Als u wilt, kan deze zelfs door een lokale uitvaartverzorger georganiseerd worden. Dan wordt er goed rekening gehouden met de lokale en regionale gewoonten.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is een lokale uitvaartondernemer met een rijke geschiedenis in Noord-Groningen. Onze medewerkers kennen de lokale inwoners en spreken hun taal. Hierdoor kunnen we een persoonlijke uitvaart verzorgen.

Begrafenis of crematie in Delfzijl, met gepaste betrokkenheid

Bij een uitvaart in Delfzijl of Farmsum, zullen we op gepaste manier betrokken zijn. We luisteren goed naar uw wensen, zodat we tot een persoonlijke en respectvolle uitvaart komen. Tijdens, voor en na de uitvaart zijn wij er om u te ondersteunen. Dat doen we op integere wijze: zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan.

'Ondanks het verdriet hebben we een goede week gehad en jullie organisatie op de achtergrond heeft daartoe bijgedragen'

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg biedt kwaliteit voor elke uitvaart

Er is slechts één kans voor de uitvaart van de uw overleden dierbare. Daarom verdient elke begrafenis of crematie een vlekkeloze organisatie. Dat vergt een hoge mate van kwaliteit. Dankzij ons Keurmerk Uitvaartzorg, kunnen wij die kwaliteit bieden. U kunt rekenen op heldere afspraken, vakkundige medewerkers en transparante prijzen.

Een goede prijs voor een uitstekend afscheid

Uitvaart Delfzijl Wij krijgen regelmatig de vraag: ‘Wat kost een uitvaart?’. Die vraag kunnen we pas beantwoorden als de uitvaartwensen bekend zijn. Er is veel mogelijk: van een uitgebreide begrafenis of crematie tot een sober afscheid. Voor elk budget bieden we geschikte opties. Op basis van uw wensen en budget, kunnen we een complete prijsopgave maken. En u zult zien: wij bieden u hoe dan ook een eerlijk tarief.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Of u nu een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging: de ervaring leert dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd lager zijn. Het maakt niet uit waar u verzekerd of lid bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Grote kans dat uw uitvaartverzekering u ledenkorting aanbiedt bij hun vaste uitvaartverzorger. Maar hoe hoog is die korting? En wat betaalt u uiteindelijk? Vraag bij ons een vergelijkbare offerte aan, waarschijnlijk bent u onder de streep goedkoper uit bij ons.

Zo handelt u bij een sterfgeval

Bij een sterfgeval kunt u rechtstreeks contact opnemen via (0596) 650861. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar.

Goed om te weten: u mag ons altijd bellen. Zelfs als u van uw verzekeraar of vereniging een ander telefoonnummer heeft gekregen.

Vraag extra informatie aan

Heeft u een concrete vraag, of wilt u advies over uw persoonlijke situatie? Vraag gerust wat extra informatie aan. Wij kunnen uw vragen tot in detail beantwoorden, zelfs als het om de kosten of om de uitvaartverzekering gaat. Afscheid nemen met strooibloemen - Uitvaartzorg van Stad tot Wad Ondertussen kunt u alvast onze bedrijfsvideo bekijken. Dat is een weergave van hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt, ook in Delfzijl!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak