Waardige crematie of begrafenis in Eenrum en Mensingeweer

Integere, persoonlijke en respectvolle uitvaarten in Eenrum en Mensingeweer

Uw dierbare in Eenrum of Mensingeweer is overleden. Waar wilt u de uitvaart laten plaatsvinden? Grote kans dat u dat in de eigen, vertrouwde regio wilt. Het liefst wordt u begeleid door een lokale uitvaartverzorger, die goed bekend is met uw woonplaats.

Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad bent u in goede handen. Elke medewerker kent de mensen uit de regio en spreekt hun taal. Deze kennis en ervaring zorgt ervoor dat u op een passende manier afscheid kunt nemen.

Betrokken bij de begrafenis of crematie

Bij een begrafenis of crematie in Eenrum of Mensingeweer gaan we uw uitvaartwensen zo goed mogelijk realiseren. Bij de organisatie van de uitvaart tonen wij uiteraard onze betrokkenheid, maar we geven u tegelijkertijd ook ruimte. Samen bespreken we hoe – en in welke mate - we u het beste kunnen ondersteunen.

‘Wij dachten dat hij niet heel veel wilde, maar het bleek dat hij heel veel wensen had. En je houdt het niet voor mogelijk wat er allemaal kan. Uiteindelijk was het een moeilijke dag maar ook zo mooi… zoals hij was…’

- reactie van een nabestaande -

Elke uitvaart voldoet aan de eisen van Keurmerk Uitvaartzorg

Er is maar één kans om uw overleden dierbare een laatste rustplaats te geven. Die kans moet zo goed mogelijk gebruikt worden, zodat het een gedenkwaardig afscheid wordt. Dankzij ons keurmerk garanderen wij professionele medewerkers, transparante prijzen en heldere afspraken.

Een eerlijke prijs voor een uitstekend afscheid

Wat kost een uitvaart? Wellicht speelt die vraag ook bij u. Helaas kunnen wij pas antwoord geven als we weten welke uitvaartwensen u heeft. Denk hierbij aan de grootte, de locatie en de catering na de plechtigheid. Weet u ongeveer wat u wilt? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een prijsopgave. Hierop kan u precies zien wat uw afscheid zou kosten.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Bent u lid van een uitvaartvereniging of heeft u een uitvaartverzekering? Dat betekent niet dat u verplicht voor de aangedragen uitvaartverzorger moet kiezen. In eerste instantie lijkt het aanlokkelijk omdat u korting krijgt. Maar de praktijk leert dat u bij ons – onder de streep - goedkoper uit kan zijn.

Vraag voor de zekerheid een extra offerte aan

Als u alle uitvaartwensen invult, zult u zien dat het bedrag op de offerte snel oploopt. Misschien is het bedrag zelfs hoger dan u van tevoren had verwacht. Het kan dus geen kwaad om een tweede offerte aan te vragen. Dan kunt u een en ander vergelijken en een weloverwogen keuze maken.

Dit moet u doen bij een sterfgeval

Bij een sterfgeval kan u ons meteen bellen via (0595) 433363. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar.

U bent altijd vrij om ons rechtstreeks te benaderen, waar u ook verzekerd bent of een lidmaatschap hebt. Voor u is het goed om te weten dat Uitvaartvereniging Eenrum u vrij laat in uw keuze van uitvaartverzorger.

Wilt u meer over ons te weten komen?

de dragersgroep van Uitvaartzorg van Stad tot Wad Wilt u meer weten over onze dienstverlening of praktische zaken, zoals uw uitvaartverzekering? Neem gelijk contact met ons op, wij geven u alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast hebben we een bedrijfsvideo gemaakt. Daarmee krijgt u alvast een beeld bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak