Persoonlijke uitvaart in Groningen

Voor een persoonlijke uitvaart in Groningen

Mocht uw dierbare uit Groningen overlijden, dan wilt u de crematie of begrafenis vast in de eigen woonplaats laten plaatsvinden. Het liefst met een uitvaartverzorger die goed bekend is met de gewoonten en gebruiken uit de provincie Groningen.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft een rijke historie in Groningen, wij kennen elke woonplaats. Hoe groot of klein ook. Onze medewerkers kennen de mensen uit stad en regio en spreken hun taal. Hierdoor kunnen we een persoonlijke uitvaart organiseren.

Een uitvaart in Groningen met integere betrokkenheid

Bij een uitvaart in Groningen, luisteren we goed naar uw wensen. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor het afscheid. Bij het organiseren van de begrafenis of crematie zijn wij waar nodig betrokken. Op andere momenten trekken wij ons terug, zodat u alle rust en ruimte heeft om uw dierbare vaarwel te zeggen. Dat geldt niet alleen voor de dag van de uitvaart, maar ook voor de periode ervoor en erna.

‘Jullie zijn zichtbaar als het moet en verder onzichtbaar aanwezig bij de uitvaart’

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg: gegarandeerd kwaliteit

Helaas is er maar één kans om definitief afscheid te nemen van de overledene. Op die dag wilt u vooral bezig zijn met afscheid nemen en erop kunnen vertrouwen dat de uitvaart in Groningen goed verloopt. U kunt zichzelf zorgen besparen door voor onze organisatie met keurmerk te kiezen. Dat geeft u houvast wat betreft de keuzes, afspraken en prijzen.

Goed afscheid nemen hoeft niet duur te zijn

uitvaart groningen Wat kost een uitvaart?’ is een veelgehoorde vraag. Het antwoord kunnen we pas geven als we weten welke wensen er zijn. Kiest u voor een uitgebreide uitvaart, een sobere crematie of iets anders? Dat zal van grote invloed zijn op de prijs.

Op basis van uw wensen, geven we u een volledige prijsopgave. En u zult zien: wij bieden een goede prijs en zijn transparant over alle kosten.

Vrije keuze in uitvaartverzorger Groningen

Het is aan u welke uitvaartverzorger in Groningen u selecteert. Waarschijnlijk draagt uw verzekering of vereniging een uitvaartverzorger aan, maar daar hoeft u niet mee samen te werken. Het is uw goed recht om een tweede offerte aan te vragen. Dan merkt u vanzelf welke uitvaartverzorger het beste bij u past.

Wees niet bang om korting te verliezen

Eventuele korting is voor veel mensen een reden om niet voor een andere Groninger uitvaartverzorger te kiezen. Maar wat zij niet weten, is dat de uitvaart elders goedkoper kan zijn. Ook zonder korting. Wij merken keer op keer dat wij onder de streep minder vragen dan de offerte met (leden)korting.

Dit doet u bij een sterfgeval Uitvaartverzorger Groningen

Bij overlijden van een dierbare mag u ons rechtstreeks bellen via telefoonnummer (0595) 433363. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar of uitvaartvereniging.

U mag ons altijd contacteren, ook als er op de officiële documenten van uw uitvaartverzekering of uitvaartvereniging een ander telefoonnummer vermeld staat.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u graag advies over uw persoonlijke situatie? Wij staan voor u klaar en denken met u mee. Dat eerste Uitvaartzorg van Stad tot Wad - een duurzame uitvaart in kleine kring gesprek is vrijblijvend, u kunt dan zelf beslissen of wij uw uitvaart mogen verzorgen. Uiteraard geven we u alle handvatten die u nodig hebt voor uw beslissing.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak