Een persoonlijke uitvaart in Garnwerd, Ezinge & Feerwerd

Uitvaart Garnwerd, Ezinge & Feerwerd

Verliest u een dierbare in Garnwerd, Ezinge of Feerwerd? Uitvaartzorg van Stad tot Wad kan een uitvaart in eigen regio organiseren. We verzorgen al meer dan 50 jaar uitvaarten in Noord-Groningen, dus we weten precies wat de mogelijkheden zijn. En alle ervaring die we in de loop van de jaren hebben opgedaan zetten we in om een gedenkwaardig afscheid neer te zetten. 

Gehoor geven aan uw uitvaartwensen

U weet vast al waar de uitvaart plaats moet vinden, maar weet u ook al hoe u deze eruit gaat zien? Zo ja, dan nemen we al uw wensen mee in het organiseren van de uitvaart in Garnwerd, Ezinge of Feerwerd. Zo niet, dan denken we met u mee. We laten u zien welke keuzes er zijn en wat er wel of niet binnen uw budget past. 

“We hebben gedurende de hele periode een goed contact gehad, wat door ons zeer wordt gewaardeerd en waardoor we veel steun en rust hebben ervaren”

- reactie van een nabestaande - 

Keurmerk Uitvaartzorg

We zijn trots op ons Keurmerk Uitvaartzorg. Met dit keurmerk tonen we aan dat we transparante prijzen hanteren, vakkundig te werk gaan en betrouwbare afspraken maken. Dus als u ons vraag om de uitvaart te verzorgen, komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. We garanderen u dat de uitvaart vlekkeloos zal verlopen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wat kost een uitvaart eigenlijk? Die vraag is lastig te beantwoorden omdat het kostenplaatje afhankelijk is van uw wensen. Wel willen we u meegeven dat we voor elk budget een uitvaart bieden: van een respectvolle basisuitvaart tot een uitvaart met vele genodigden en een uitgebreid buffet. Wat uw wensen ook zijn: voor elk type uitvaart krijgt u waar voor uw geld. 

Beschikbaar bij elke uitvaartverzekering of uitvaartvereniging

Waar u ook verzekerd of lid bent, u kunt altijd bij ons terecht. Ook als onze naam niet op de officiële documenten staat. Het kan zijn dat uw korting vervalt als u niet kiest voor de uitvaartverzorger die de vereniging of verzekering aanbiedt. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. De kans is namelijk groot dat u bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad alsnog goedkoper uit bent. 

Wat moet u doen bij een sterfgeval in Garnwerd, Ezinge & Feerwerd?

Bij een overlijden belt u ons meteen via (0595) 433363. Dat kan 24/7. Vervolgens bellen wij uw uitvaartverzekeraar om de administratie te regelen. U mag ons altijd bellen, ook als onze naam en ons telefoonnummer niet in de officiële papieren vermeld staat.

Extra informatie over Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Afscheid nemen met strooibloemen - Uitvaartzorg van Stad tot Wad Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt, of heeft u al een compleet beeld over de uitvaart en wilt u weten wat dat kost? Neem gerust contact met ons op. Dan vertellen we u vrijblijvend over de mogelijkheden en krijgt u gelijk inzicht in de bijbehorende kosten. Ook kunnen we met u meedenken over uw huidige of nog af te sluiten uitvaartverzekering. 

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt, ook in Garnwerd, Ezinge & Feerwerd!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak