Passende uitvaart in Uithuizermeeden, Oosternieland, Zijldijk en Oldenzijl

Passende uitvaart in Uithuizermeeden, Oosternieland, Zijldijk en Oldenzijl

Heeft u een dierbare uit Uithuizermeeden, Oosternieland, Zijldijk of Oldenzijl verloren? Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt al meer dan 50 jaar uitvaarten in deze dorpen en kent de lokale gebruiken en gewoonten. Wij spreken de Groningse taal en kennen alle regionale mogelijkheden. 

Waardige begrafenis of crematie

In welk dorp u ook afscheid gaat nemen, een ding staat vast: het wordt een persoonlijke en respectvolle aangelegenheid. Met een uitvaart die uw dierbare echt eer aan doet. Waarbij er naast verdriet ook ruimte is voor warme momenten met de nabestaanden.

Onze ervaren medewerkers ondersteunen u bij het hele proces. Van het opbaren van uw dierbare tot het organiseren van de begrafenis of crematie. En uiteraard zorgen we ook voor een samenzijn achteraf. Zodat u in alle rust kunt condoleren of na kunt praten.

‘Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten’

- reactie van een nabestaande -

Een kwalitatieve uitvaart in de regio

In ons familiebedrijf staat kwaliteit voorop. U moet alle rust en ruimte krijgen om afscheid te nemen, terwijl wij u achter de schermen ondersteunen. We zorgen dat de organisatie goed verloopt, alle wensen samenkomen en dat u weet waar u financieel aan toe bent. Deze inzet wordt erkend en beloond met het Keurmerk Uitvaartzorg.

Uitvaarten met een transparante prijs

Bij een uitvaart weet u meestal wat u ongeveer kan en wil besteden. En als u dat niet weet, dan kunnen wij u helpen om dit met u op een rij te zetten. Vervolgens vertellen we wat uw mogelijkheden binnen uw budget zijn. Dat doen we op basis van vaste, transparante tarieven. Zo weet u van tevoren hoeveel de uitvaart kost en waar u precies voor betaalt. Daarnaast wordt inzichtelijk wat uw uitvaartverzekering dekt.

Een respectvol afscheid binnen uw budget

Uit de praktijk blijkt dat u met een uitvaart bij ons het voordeligste uit bent. Zelfs als u een uitvaartverzekering met een vaste uitvaartverzorger heeft, of als u korting krijgt via een uitvaartvereniging. Dat komt onder andere omdat we het rouwdrukwerk zelf maken en de kisten rechtstreeks inkopen. Speciaal voor mensen met een kleinere portemonnee bieden wij de Basisuitvaart aan. Een eenvoudige, maar respectvolle begrafenis of crematie verzorgd volgens de kwaliteitseisen van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Bent u benieuwd of u onder de streep inderdaad voordeliger uit bent bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad? Vraag een offerte aan. Dat kost u niets en levert u een schat aan informatie op.

Wat moet u doen bij een sterfgeval?

Nadat de arts het overlijden heeft vastgesteld, mag u ons meteen bellen via (0595) 433363. Ook als dat midden in de nacht is. 

Goed om te weten

U bent vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen, ook als uw verzekeringsdocumenten iets anders staat aangeven. Wij nemen contact op met uw uitvaartverzekeraar, mocht u die hebben.

Meer informatie over Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Heeft u na het lezen van deze pagina vragen over onze dienstverlening? Of wilt u een oriënterend gesprek over uw wensen? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. U kunt uw vragen stellen, alle mogelijkheden vergelijken en informatie over de kosten inwinnen. Desnoods helpen wij u zelfs bij het af- of bijsluiten van een uitvaartverzekering.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak