Respectvolle crematie of begrafenis in Kloosterburen, Kruisweg en Hornhuizen

Elke uitvaart integer, persoonlijk en respectvol in Kloosterburen, Hornhuizen en omgeving

Als de overledene in Kloosterburen, Kruisweg, Hornhuizen of omgeving woonde, dan is het wenselijk dat de uitvaart daar ook plaatsvindt. Of in elk geval in de buurt. Daarnaast is het fijn als de uitvaart door een lokale uitvaartverzorger wordt georganiseerd. Dan wordt er rekening gehouden met regionale gewoonten en gebruiken.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft een rijke historie in Noord-Groningen en omstreken. Dus wij weten precies welke mensen er wonen en welke taal zij spreken. Zodoende zijn wij in staat om een lokaal, gedenkwaardig afscheid neer te zetten.

Integere betrokkenheid bij het afscheid

Als we een uitvaart in Kloosterburen, Kruisweg of Hornhuizen organiseren, staan uw wensen voorop. Samen met u organiseren we een waardig afscheid met de juiste betrokkenheid. Zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan. Dat doen wij zodat u op een goede manier afscheid kunt nemen. Intiem, respectvol en gedenkwaardig.

‘Er werd ons de gelegenheid gegeven om te rouwen en verdrietig te zijn. Wij konden ons in alle rust voorbereiden op het afscheid van onze moeder’

- reactie van een nabestaande -

Zorgeloos afscheid nemen dankzij het Keurmerk Uitvaartzorg

U krijgt geen kans meer om de uitvaart over te doen. Daarom is het een fijn idee als kunt rekenen op een vlekkeloze organisatie. Dat vraagt om bepaalde kwaliteitsstandaarden, die wij kunnen garanderen dankzij ons keurmerk. Bij ons krijgt u een goed afscheid, waarbij u precies weet waar u aan toe bent. Zowel op praktisch als financieel vlak.

Een goed afscheid voor een eerlijke prijs

Wellicht vraagt u zich af wat een uitvaart kost. Om dat te achterhalen, moet u uw wensen op een rij zetten. Pas dan kunnen wij voor u berekenen wat het zal gaan kosten. En of u nu een grote of kleine portemonnee hebt, een ding is zeker: er is altijd een oplossing. Wij bieden een uitvaart aan die past bij uw wensen en bij uw budget.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

De ervaring leert dat de kosten van onze uitvaarten relatief laag zijn. Ook als u bij een uitvaartverzekering of een andere uitvaartvereniging dan St. Willibrord of Hornhuizen-Kloosterburen zit. Ongeacht waar u bent aangesloten, bij ons kunt u altijd terecht.

Voordeliger dan de ‘vaste’ uitvaartverzorger

Grote kans dat uw uitvaartverzekering u ledenkorting aanbiedt bij hun vaste uitvaartverzorger. Maar hoe hoog is die korting? En wat betaalt u onder de streep? Vraag bij ons een vergelijkbare offerte aan, waarschijnlijk bent u uiteindelijk goedkoper uit bij ons.

Er is een sterfgeval. Wat moet u doen?

Bij overlijden van een dierbare kunt u ons bellen via het telefoonnummer (0595) 433363. Dag en nacht. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar.

U bent altijd vrij om rechtstreeks met ons te bellen, ook als er op uw officiële documenten een ander telefoonnummer staat vermeld.

Uitvaartverenigingen St. Willibrord en Hornhuizen-Kloosterburen

Bent u lid van de R.K. begrafenisvereniging Sint Willibrord of van de Algemene Uitvaartvereniging Hornhuizen-Kloosterburen? Wij verzorgen de uitvaarten van leden van deze beide uitvaartverenigingen. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer te weten komen over ons?

Bekijk onze bedrijfsvideo of neem gelijk contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunt u alle vragen stellen die u heeft. Wij zullen u informeren over de mogelijkheden en de kosten. Ook kunnen wij meedenken over uw huidige of nieuwe verzekering.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak