Een persoonlijke uitvaart in Pieterburen, Westernieland en Den Andel

Persoonlijke & integere uitvaarten bij sterfgevallen in Pieterburen, Westernieland en Den Andel

Mocht uw dierbare uit Pieterburen, Westernieland of Den Andel komen te overlijden, dan wil diegene vast in de eigen woonplaats begraven of gecremeerd worden. Het liefst door een lokale uitvaartverzorger die op de hoogte is van de lokale en regionale gebruiken.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft een rijke geschiedenis in Noord-Groningen. Wij kennen de mensen uit de regio en spreken hun taal. Letterlijk en figuurlijk. Deze kennis en ervaring gebruiken wij om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.

De juiste betrokkenheid bij de uitvaart

Bij een uitvaart in Pieterburen, Westernieland en Den Andel zullen wij uw wensen centraal zetten. Daardoor bent u verzekerd van een persoonlijk afscheid. Bij het organiseren hiervan, zullen wij u op integere manier ondersteunen. Dat wil zeggen dat u op uw eigen, respectvolle wijze afscheid kan nemen van uw dierbare. Niet alleen op de dag van de uitvaart, maar ook in de dagen ervoor en erna.

‘We zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening, het regelen van de uitvaartverzekeringen en alles er omheen. Heel erg bedankt’

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg garandeert een goede uitvaart

De uitvaart is een laatste eerbetoon aan de overledene. Het is dus van belang dat alles klopt en overeenkomt met uw wensen. Als u kiest voor ons, uitvaartverzorger met het Keurmerk Uitvaartzorg, dan kunt u rekenen op een goede uitvaart. Het team is professioneel en betrokken, de afspraken zijn duidelijk en u heeft volledig inzicht in de kosten.

Uitstekende uitvaart voor een eerlijk tarief

Veel mensen zijn benieuwd wat een uitvaart kost. Dat is logisch, maar er is geen standaardprijs. Het hangt af van de specifieke wensen voor de uitvaart. Wat zijn uw wensen? Deel deze met ons, dan maken wij een prijsopgave voor u. Dan kunt u precies zien wat de uitvaart zal kosten en waar het geld naartoe gaat. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u teveel betaalt: wij hanteren eerlijke tarieven.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Onze uitvaarten zijn goed geprijsd, zelfs als we niet zijn aangesloten bij uw verzekering of vereniging. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. We doen bijna alles in eigen beheer, waardoor er grote kans is dat u onder de streep goedkoper uit zal zijn. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave.

Wat te doen bij overlijden?

Als een dierbare overlijdt, kunt u ons dag en nacht bellen via (0595) 433363. Dan zullen wij contact opnemen met uw uitvaartverzekeraar. Het kan zijn dat zij een ander telefoonnummer met u hebben gecommuniceerd om het overlijden te melden. U kunt echter direct contact met ons opnemen omdat u zelf uw gewenste uitvaartverzorger mag kiezen.

Voormalige uitvaartvereniging Pieterburen/Westernieland

Was u lid van de opgeheven uitvaartvereniging Pieterburen/Westernieland? Dan hebt u daarvoor in de plaats een polis van uitvaartverzekeraar Lifetri gekregen (voorheen Nuvema). Sinds de opheffing van de uitvaartvereniging werken wij in Pieterburen en Westernieland samen met Lifetri. U kunt bij een overlijden dan ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Heeft u behoefte aan extra informatie?

met strooibloemen afscheid nemen - Uitvaartzorg van Stad tot Wad Wilt u iets weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan kunt u alle vragen stellen die u maar wilt. Rondom de uitvaart, rondom de uitvaartkosten maar ook rondom uw verzekering. Het gesprek is vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak