Een respectvolle uitvaart in Roodeschool, Oosteinde en Oudeschip

Begrafenissen en crematies in Roodeschool en Oosteinde, persoonlijk en integer

Uw dierbare uit Roodeschool, Oosteinde of Oudeschip komt te overlijden. Dan vindt u het vast prettig om in de eigen woonplaats afscheid te kunnen nemen. Al helemaal als de uitvaart door een lokale uitvaartverzorger wordt verzorgd.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad kan de uitvaart in uw eigen omgeving organiseren. Daarbij houden we goed rekening met de lokale gewoonten, gebruiken en taal. Dat helpt ons om een gedenkwaardig, lokaal afscheid te organiseren.

Zichtbaar als het moet, onzichtbaar als het kan

Bij een begrafenis of crematie in Roodeschool, Oosteinde en Oudeschip, zullen wij integer betrokken zijn. We zijn zichtbaar als het moet, en onzichtbaar als het kan. Hierdoor krijgt u voldoende ruimte om op respectvolle en eigen wijze afscheid te nemen. Bovendien luisteren wij goed naar uw wensen. Hierdoor kunt u rekenen op een persoonlijk en gedenkwaardig afscheid.

'We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid. Alles was prima geregeld. Prettig contact. Professioneel en integer!'

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg: hoge kwaliteit uitvaarten

Er is maar één kans voor een laatste eerbetoon aan een overleden dierbare. Dus het is belangrijk dat de crematie of begrafenis goed verloopt, zonder teleurstellingen. Wilt u zeker weten dat het in orde komt? Dan kunt u het beste voor een uitvaartverzorger met Keurmerk Uitvaartzorg kiezen. Wij beschikken al jaren over het keurmerk.

Een eerlijke prijs voor een goed afscheid

Wat kost een uitvaart?’ is een veelgestelde vraag. Het antwoord is niet zo 1,2,3 te geven. Kiest u voor een uitgebreide begrafenis of crematie of een sobere uitvaart? Dat zal van invloed zijn op de prijs.

Op basis van uw wensen, geven we u een volledige prijsopgave. En u zult zien: wij bieden een eerlijke prijs en zijn transparant over alle kosten.

Uitvaartkosten, uitvaartvereniging of -verzekering

Bij het organiseren van een uitvaart mag u zelf een uitvaartverzorger selecteren. Hebt u een uitvaartverzekering of bent u lid van een uitvaartvereniging? Vraag ook eens een vergelijkende offerte aan. Dan zult u zien dat het prijsverschil niet eens zo groot zal zijn. Sterker nog, de ervaring leert dat wij een betere prijs-kwaliteitverhouding hebben. 

Wat moet u doen bij overlijden in Roodeschool, Oosteinde en Oudeschip?

Dan mag u ons rechtstreeks bellen, via het telefoonnummer (0595) 433363. Dat mag dag en nacht. Maakt u zich geen zorgen over de uitvaartverzekeraar of uitvaartvereniging. Wij zullen alles onderling met hen regelen.

Bent u lid van uitvaartvereniging Roodeschool-Oudeschip en omstreken? Dan bent u vrij in de keuze van uitvaartverzorger en kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Heeft u behoefte aan extra informatie? Wij kunnen u alles vertellen over de uitvaart en wat wij daarin kunnen een afscheid met strooibloemen - Uitvaartzorg van Stad tot Wad betekenen. Ook kunnen we met u meedenken over de kosten en de uitvaartverzekering. Zo weet u precies wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn. Wilt u er eerst een gezicht bij hebben? Bekijk dan onze bedrijfsvideo.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt, ook in Roodeschool, Oosteinde en Oudeschip!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak