Goed afscheid nemen in Spijk, Bierum & Losdorp

Elke uitvaart persoonlijk & integer in Spijk, Bierum & Losdorp

Verliest u een dierbare in Spijk, Bierum of Losdorp, dan is het wel zo fijn als de uitvaart in de eigen omgeving plaatsvindt. En het zou nog mooier zijn als de uitvaart door een lokale uitvaartverzorger kan worden georganiseerd. 

Aan Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft u een betrouwbare, lokale uitvaartverzorger. U kunt ervan op aan dat wij de regio goed kennen, zowel haar inwoners als de taal. Op die manier kunnen we, samen met u, een goede uitvaart organiseren.

Wij luisteren naar uw uitvaartwensen

Als we een uitvaart in Spijk, Bierum of Losdorp organiseren, doen we dat met integere betrokkenheid. Dat wil zeggen dat wij zichtbaar zijn als het moet, en onzichtbaar als het kan. Zodat u op eigen en respectvolle wijze afscheid kunt nemen. Niet alleen tijdens de uitvaart zelf, maar gedurende de hele week. Dat legt een goede basis voor de rouwperiode.

‘Wij bedanken de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad voor de begeleiding en voor de ruimte die we kregen voor onze persoonlijke inbreng vanaf de dag van overlijden tot en met de uitvaart’

- reactie van een nabestaande -

Wij hebben het Keurmerk Uitvaartzorg

U krijgt maar één kans om uw overleden dierbare een laatste eerbetoon te geven. Daarom moet de uitvaart tot in de puntjes geregeld worden. Uitvaartzorg van Stad tot Wad is trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg. U kunt bij een keurmerkhouder rekenen op een aantal zekerheden. Bijvoorbeeld professionele en integere medewerkers, transparante afspraken en eerlijke prijzen.

Een goede uitvaart voor een transparante prijs

Regelmatig krijgen wij de vraag ‘Wat kost een uitvaart?’. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden, het hangt af van de uitvaartwensen. Een afscheid in kleine kring kost immers minder dan een uitvaart met veel aanwezigen. In elk geval is het goed om te weten dat wij voor elk budget een uitvaart bieden. Zodra u weet wat uw wensen zijn, kunnen wij een heldere prijsopgave maken.

Informatie over de uitvaartverzekering of -vereniging

Heeft u een uitvaartverzekering of bent u lid van een uitvaartvereniging? De ervaring leert dat onze uitvaarten uiteindelijk goedkoper zijn. Het maakt voor ons niet uit waar u verzekerd bent of lid bent, u bent van harte welkom. We zullen samen kijken hoe we uw budget het beste kunnen benutten.

Bij ons bent u voordeliger uit

Grote kans dat uw uitvaartverzekering ledenkorting aanbiedt bij de vaste uitvaartverzorger. Maar hoe hoog is die korting? En weet u wat u uiteindelijk betaalt? Het kan geen kwaad om een vergelijkbare offerte aan te vragen. Meestal blijkt het dat u bij ons goedkoper uit bent.

Uw dierbare overlijdt. Wat nu?

Als uw dierbare overlijdt, kunt u ons rechtstreeks contacteren via het telefoonnummer (0595) 433363. Wij zullen alles met uw uitvaartverzekeraar regelen.

Bent u lid van Uitvaartvereniging Spijk? Ieder lid van Uitvaartvereniging Spijk is vrij in de keuze van uitvaartverzorger, mits de werkwijze en huisregels op de begraafplaats van Spijk worden gerespecteerd.

U kunt ons altijd inschakelen. Wij nemen vervolgens contact op met de vereniging waar u lid van bent, zodat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Wilt u meer over ons te weten komen?

het dragers team van Uitvaartzorg van Stad tot Wad Heeft u behoefte aan advies, of wilt u concrete wensen voor de uitvaart bespreken? In beide gevallen mag u met ons van gedachten wisselen. Wij informeren u over alle mogelijkheden, inclusief bijbehorende kosten. Daarnaast denken we graag mee over uw verzekering, zodat u zeker weet dat u voldoende gedekt bent.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak