Een waardige uitvaart in Uithuizen & ’t Lage van de Weg

Een persoonlijke uitvaart in Uithuizen & ‘t Lage van de Weg

Als uw dierbare uit Uithuizen of ’t Lage van de Weg komt te overlijden is het prettig dat de uitvaart ergens in de vertrouwde regio plaatsvindt. En het liefst dat deze wordt georganiseerd door de lokale uitvaartverzorger die de omgeving goed kent.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is een lokale en kleinschalige uitvaartverzorger in Noord-Groningen. We komen van oudsher uit Uithuizen en zijn daar nog steeds gevestigd. Ons team kent de regio, haar mensen en de lokale taal. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om er een goed afscheid van te maken.

Uw wensen voor de uitvaart staan centraal

Bij het organiseren van een uitvaart in Uithuizen of ’t Lage van de Weg, zijn wij op een integere manier betrokken. Op zichtbare en onzichtbare wijze ondersteunen wij u om een persoonlijk afscheid te organiseren. Wij streven ernaar dat u goed afscheid kunt nemen: intiem, respectvol en op uw eigen manier.

‘Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten’

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg garandeert een kwalitatief afscheid

Helaas is er maar één kans om definitief afscheid te nemen. Vanaf het moment dat u het overlijden bij ons meldt tot en met de dag van de uitvaart moet alles naadloos aansluiten bij uw wensen en goed georganiseerd zijn. Dankzij Keurmerk Uitvaartzorg, kunt u zichzelf daarvan verzekeren.

Wij zijn houder van het keurmerk en daar zijn we trots op. Het toont aan dat we professioneel, betrouwbaar en transparant te werk gaan.

Een uitvaart naar wens voor een eerlijke prijs

Heeft u een idee wat een uitvaart kost of zou moeten kosten? Dat is volledig afhankelijk van uw wensen voor de uitvaart. Zodra u uw wensen bedacht heeft, kunnen wij een prijsopgave voor u maken. Daarin krijgt u een uitgebreide kostenspecificatie. Uiteraard doen we ons best om de uitvaart aan te laten sluiten bij uw budget. Een ding is zeker: bij ons kunt u altijd terecht, ook als er weinig geld beschikbaar is.

Over de uitvaartkosten

De meeste mensen hebben een uitvaartverzekering of zijn lid van een uitvaartvereniging. Dergelijke organisaties dekken een (groot) deel van de kosten, afhankelijk van de afspraken. Daarnaast bieden ze korting aan als u voor de aangedragen uitvaartverzorger kiest. Maar daar bent u niet toe verplicht.

Vrije keuze voor een uitvaartverzorger

De keuze voor een uitvaartverzorger is aan u. U bent vrij om offertes op te vragen en te vergelijken. Welke optie is onder de streep het goedkoopste? En bij welke uitvaartverzorger krijgt u een goed gevoel? Daar kunt u uw beslissing het beste op baseren.

Wat moet u doen als uw dierbare overlijdt?

Bij het overlijden van uw dierbare kunt u ons telefonisch bereiken via (0595) 433363. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar.

Goed om te weten: u mag ons altijd bellen. Zelfs als u van uw verzekeraar of vereniging een ander telefoonnummer heeft gekregen.

Uitvaartvereniging Uithuizen e.o. & R.K. Begrafenisvereniging Uithuizen

Was u lid van uitvaartvereniging Uithuizen en omstreken of van de R.K. begrafenisvereniging Uithuizen? Beide verenigingen zijn opgeheven. Daarvoor in de plaats hebt u een uitvaartpolis ontvangen van Lifetri uitvaartverzekeraar (was Nuvema). Sinds de opheffing is onze samenwerking voor beide uitvaartverenigingen via deze verzekeraar voortgezet. Bij een overlijden kunt u direct contact met ons opnemen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. U kunt vrijblijvend kennismaken met alle opties, inclusief een ongedwongen uitvaart in kleine kring op het Noord-Groningse platteland - Uitvaartzorg van Stad tot Wad de bijbehorende kosten.

Daarnaast bent u welkom voor advies over uw verzekering. Is deze toereikend, of heeft u wellicht een nieuwe of aanvullende verzekering nodig? Wij denken graag met u mee.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak