Respectvolle uitvaart in Usquert, Rottum & Kantens

Uitvaarten in Usquert, Rottum & Kantens, een persoonlijk en passend afscheid

Als u uw dierbare uit Usquert, Rottum of Kantens overlijdt, wilt u de uitvaart waarschijnlijk in dezelfde plaats laten plaatsvinden. Het zou helemaal mooi zijn als de uitvaartverzorger bekend is met de woonplaats en bijbehorende gewoonten en gebruiken.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt al tientallen jaren uitvaarten in Noord-Groningen. Aangezien we in de provincie geworteld zijn, kennen we de mensen uit de omgeving en spreken wij hun taal. Dat helpt ons om er een lokaal en persoonlijk afscheid van te maken.

Een afscheid met integere betrokkenheid

Bij een afscheid in Usquert, Rottum of Kantens, vormen uw wensen de basis voor de begrafenis of crematie. Samen met u organiseren we een persoonlijke uitvaart waarbij wij zichtbaar en onzichtbaar betrokken zijn. We willen graag dat u achteraf terug kunt kijken op een ‘goed afscheid’. Dat wil zeggen: respectvol, intiem en op uw eigen manier.

‘We hebben gedurende de hele periode een goed contact gehad, wat door ons zeer wordt gewaardeerd en waardoor we veel steun en rust hebben ervaren’

- reactie van een nabestaande -

Kwaliteitsstandaarden dankzij het Keurmerk Uitvaartzorg

U krijgt maar één kans om de uitvaart te organiseren en bij te wonen. Daarom is het van groot belang dat de dag vlekkeloos verloopt. Dankzij het Keurmerk Uitvaartzorg, kunt u zich verzekeren van een goede organisatie. Hierbij kunt u rekenen op vakkundige medewerkers, transparante prijzen en betrouwbare afspraken.

Een uitstekende uitvaart voor een transparante prijs

Bent u benieuwd wat een uitvaart ongeveer kost? Die vraag kunnen we pas beantwoorden als we weten wat voor uitvaart u voor ogen heeft. Er is veel mogelijk: van een sobere begrafenis of crematie tot een uitgebreide uitvaart. Voor elk budget is er een optie. Zodra uw wensen bekend zijn, kunnen wij een prijsopgave maken. U zult zien dat wij transparante en eerlijke prijzen hanteren.

Welke uitvaartverzorger mag ik kiezen?

U bent vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen. Zelfs als uw uitvaartverzekering of uitvaartvereniging een vaste samenwerkingspartner heeft. Helaas kan het zo zijn dat uw korting vervalt als u voor een ander kiest. Dat hoeft geen probleem te zijn, het gaat immers om de totale kosten onder de streep. De ervaring leert dat u bij ons een voordelig(ere) prijs krijgt.  

Een dierbare van u is overleden, wat nu?

Dan mag u rechtstreeks contact met ons opnemen via het telefoonnummer (0595) 433363. Wij zullen met uw uitvaartverzekeraar of uitvaartvereniging contact opnemen.

Het is uw goed recht om ons te bellen, zelfs als uw uitvaartverzekeraar- of vereniging een ander telefoonnummer vermeldt. 

Voormalige uitvaartvereniging Usquert

Was u lid van de voormalige uitvaartvereniging Usquert? Sinds de opheffing van de uitvaartvereniging werken wij in Usquert samen met uitvaartverzekeraar Lifetri. U kunt bij een overlijden dan ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten? traditionele, stijlvolle uitvaart - Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Heeft u een concrete vraag, of hebt u juist behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u alles wat u weten wil. Bijvoorbeeld over onze diensten, de kosten van een uitvaart of de dekking van de uitvaartverzekeraar.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak