Persoonlijke crematie of begrafenis in Warffum & Breede

Begrafenissen en crematies met zorg in Warffum en Breede

Als uw dierbare in Warffum of Breede overlijdt, wilt u de uitvaart vast in dezelfde plaats laten organiseren. Natuurlijk het liefst samen met een uitvaartverzorger uit de regio. 

In Noord-Groningen is Uitvaartzorg van Stad tot Wad een begrip. Wij kennen de mensen uit de omgeving en spreken hun taal, letterlijk en figuurlijk. Graag zetten we onze lokale kennis en ervaring in om een gedenkwaardige uitvaart te organiseren.

Begrafenis of crematie met echte betrokkenheid

Bij een uitvaart in Warffum of Breede, stellen we uw wensen voorop. Met uw wensen organiseren we een respectvolle crematie of begrafenis. Daarbij zijn we op gepaste manier betrokken: zichtbaar als het moet, onzichtbaar als het kan. Dat geeft u de gelegenheid om op uw eigen manier afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

‘Wij hebben alle gelegenheid gehad om zonder zorgen alles te verwerken en een plekje te geven’

- reactie van een nabestaande -

Gegarandeerde kwaliteit dankzij het Keurmerk Uitvaartzorg

U kunt maar één keer een laatste eer bewijzen en dat is tijdens de uitvaart. Op die dag wilt u vooral bezig zijn met afscheid nemen, niet met organisatorische aspecten. Daarom kunt u het beste kiezen voor een uitvaartverzorger met het Keurmerk Uitvaartzorg. Zo verzekert u uzelf van een kwalitatief goede uitvaart. Uitvaartzorg van Stad tot Wad is al jaren trotse houder van dit keurmerk.

Een goede uitvaart voor een uitstekende prijs

Zou u wel eens willen weten: ‘Wat kost een uitvaart?’. Dan raden wij u aan om uw wensen in kaart te brengen. Als u weet wat u wilt, dan weten wij wat dat ongeveer zal kosten. U kunt vrijblijvend een prijsopgave aanvragen waarin wij dat zullen toelichten. U zult merken dat wij een eerlijke prijs bieden.

Uitvaartverzekering of -vereniging

Of u nu een lidmaatschap of uitvaartzekering hebt: uit ervaring weten we dat onze uitvaarten scherp geprijsd zijn. Goed om te weten: u kunt altijd bij ons terecht. Ook als uw vereniging of verzekering ons niet aandraagt.

Voordeliger dan de aangedragen uitvaartverzorger

Waarschijnlijk ontvangt u (leden)korting van uw uitvaartverzekering of -vereniging. Als u niet voor de ‘vaste uitvaartverzorger’ kiest, vervalt deze korting. Maar dat hoeft niet erg te zijn. Er is een grote kans dat u onder de streep voordeliger uit bent als u voor ons kiest.

Wat te doen bij een sterfgeval?

Als uw dierbare overlijdt, mag u ons rechtstreeks bellen op (0595) 433363. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar of uitvaartvereniging.

U mag ons altijd rechtstreeks bellen, ook als er op de officiële documenten van de uitvaartvereniging of -verzekering een ander telefoonnummer vermeld staat.

Voormalige Uitvaartvereniging Warffum

Was u lid van de opgeheven uitvaartvereniging in Warffum? Dan hebt u in plaats van het lidmaatschap een polis van Twenthe Uitvaartverzekering gekregen. Deze verzekeraar laat iedereen vrij in de keuze van uitvaartverzorger. Bij een overlijden kunt u dan ook rechtstreeks contact met ons of met Monique van Mil van Memory Overledenenzorg in Warffum (06-22506102) opnemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

dragers begeleiden de rouwauto - een traditionele uitvaart vanuit aula Memory in Warffum Wilt u meer over ons weten, of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? In beide gevallen komen wij graag met u in contact. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw situatie. Ook kunnen we u een overzicht van de kosten geven. Tot slot kunnen we u adviseren over uw huidige of nieuwe uitvaartverzekering.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak