Persoonlijk afscheid nemen in Wehe den Hoorn & Warfhuizen

Voor elke begrafenis of crematie in Wehe-den Hoorn & Warfhuizen

Na een overlijden in Wehe den Hoorn of Warfhuizen, wilt u het afscheid vast in dezelfde regio plaats laten vinden. Het liefst met behulp van een lokale uitvaartverzorger, die uw regio en al haar gebruiken en gewoonten goed kent.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is een begrip in Noord-Groningen. Onze teamleden kennen de mensen uit de regio en begrijpen hun taal. Hierdoor kunnen we een gedenkwaardig, regionaal afscheid met en voor u organiseren.

Integere betrokkenheid bij de uitvaart

Bij een crematie of begrafenis in Wehe den Hoorn of Warfhuizen, staan uw wensen centraal. Deze vormen het uitgangspunt voor de uitvaart. Bij de organisatie tonen we integere betrokkenheid. Zichtbaar als u ons nodig heeft, maar verder zoveel mogelijk onzichtbaar. Dat geeft u de gelegenheid om op een goede en persoonlijke manier afscheid te nemen.

‘De regio mag blij zijn met een begrafenisondernemer die, samen met de medewerkers, zo betrokken is bij mensen en het werk dat gedaan moet worden’

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg garandeert de uitvaart-kwaliteit

Er is maar één kans om goed afscheid te nemen. Daarom moet u bij de uitvaart op een vlekkeloze organisatie kunnen rekenen. Keurmerk Uitvaartzorg selecteert uitvaartverzorgers die daaraan voldoen.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is een trotse keurmerkhouder. Als u voor ons kiest, krijgt u gegarandeerd een goed team, heldere afspraken en transparante prijzen.

Een goede uitvaart voor een eerlijke prijs

Bent u benieuwd wat een uitvaart kost? Dat kunt u achterhalen door uw wensen op een rij te zetten. Wordt het een begrafenis of een crematie, hoeveel mensen verwacht u? Dat zijn enkele factoren die de prijs bepalen.

Op het moment dat uw wensen bekend zijn, kunnen wij een prijsopgave voor u maken. Dat is een overzicht van alle kosten, zonder (financiële) verrassingen. 

Grote kans dat u bij ons voordeliger uit bent

Heeft u een uitvaartverzekering of bent u lid van een uitvaartvereniging? Dan krijgt u korting als u voor de geselecteerde uitvaartverzorger kiest. Maar daar bent u niet toe verplicht. Meestal is de korting niet dermate hoog dat u aan een uitvaartverzorger ‘vast zit’.

Het kan geen kwaad om een offerte bij ons aan te vragen. Dan kunt u rustig vergelijken en kijken waar u onder de streep het minste betaalt. Overigens is het ook belangrijk om naar uw gevoel te luisteren en dat het voor u vertrouwd voelt.

Wat moet ik doen bij een sterfgeval?

Bij een sterfgeval belt u meteen naar ons, via het telefoonnummer (0595) 433363. U bent altijd vrij om ons te bellen, ook als de uitvaartverzekering of -vereniging een ander telefoonnummer vermeldt. Wij nemen namens u contact met hen op.

Meer weten over onze diensten?

Bent u benieuwd geworden naar Uitvaartzorg van Stad tot Wad? U mag gerust bellen of langskomen, zodat u alles kunt vragen wat u wil. We informeren u vrijblijvend over alle mogelijkheden, inclusief de bijbehorende kosten.

kinderen strooien als afscheid bloemen op de kist - Uitvaartzorg van Stad tot Wad Ook kunt u bij ons terecht met vragen over uw verzekering. Bijvoorbeeld als u zich afvraagt of uw verzekering toereikend is. Of als u een nieuwe verzekering af wil sluiten.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak