Persoonlijke uitvaart in Winsum, Wetsinge, Sauwerd & Adorp

Uitvaart Winsum, Wetsinge, Sauwerd en Adorp

Woonde uw overleden dierbare in Winsum, Wetsinge, Sauwerd of Adorp? Bij ons krijgt u de mogelijkheid om in deze vertrouwde omgeving afscheid te nemen. Omdat we een lokale uitvaartverzorger zijn, kennen we de regio. 

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is al meer van 50 jaar in Noord-Groningen gevestigd. We weten precies wat de mogelijkheden zijn en we kunnen die in het Gronings met u bespreken. Al onze kennis en ervaring zetten we in om uw dierbare een gedenkwaardig afscheid te geven.

Gehoor geven aan uw uitvaartwensen

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is een familiebedrijf uit 1968 Bij een uitvaart in Winsum, Wetsinge, Sauwerd en Adorp, is de locatie van de uitvaart niet de enige belangrijke factor. Waar nodig denken we mee over de invulling van het afscheid. Misschien weet u al precies hoe de overledene de uitvaart voor zich zag. Maar het kan ook zo zijn dat het overlijden onverwachts komt en u voor moeilijke keuzes komt te staan. Vraag ons gerust om advies, samen zorgen we voor een eervol afscheid dat past bij uw wensen en budget.

‘Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten’

- reactie van een nabestaande -

Een garantie voor kwaliteit

SKU is hét kwaliteitskeurmerk voor de uitvaartbranche Het organiseren van een uitvaart vergt veel van u, zowel emotioneel als praktisch. Er is geen tijd en ruimte om u zorgen te maken over oplopende kosten, niet nagekomen afspraken of slechte communicatie. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom is Uitvaartzorg van Stad tot Wad aangesloten bij Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk verzekert u dat we transparante prijzen hanteren, betrouwbare afspraken maken en vakkundig te werk gaan.

Waar voor uw geld

voor elke portemonnee, groot en klein, bieden we een respectvol afscheid Bij een uitvaart moet u altijd rekening houden met de kosten. En die zijn helemaal afhankelijk van uw wensen. In elk geval willen we u alvast meegeven dat uw budget niet in de weg hoeft te zitten. Want voor elke portemonnee, groot en klein, bieden we een respectvol afscheid. Bent u benieuwd wat de uitvaart die u voor ogen heeft ongeveer zal kosten? Vul uw wensen in, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Beschikbaar bij elke uitvaartverzekering of uitvaartvereniging

U kunt altijd bij ons terecht, het maakt niet uit waar u verzekerd of lid bent. Soms vervalt hiermee de korting die u bij een andere uitvaartverzorger zou krijgen. Maakt u zich daarover geen zorgen: onze prijzen zijn scherp, dus onder de streep zal het weinig verschillen.

Wat moet u doen bij een sterfgeval in Winsum en omgeving? u mag ons altijd bellen 24/7

Bij een overlijden belt u ons meteen via (0595) 433363. Dat kan 24/7. Vervolgens bellen we uw uitvaartverzekeraar om de administratie te regelen. U mag ons altijd bellen: ook als onze naam of ons nummer niet op de officiële documenten van de uitvaartverzekering staan.

Extra informatie over Uitvaartzorg van Stad tot Wad

maak vrijblijvend kennis met alle mogelijkheden en krijgt ook inzicht in de bijbehorende kosten

Heeft u al een beeld over de uitvaart, of kunt u juist iemand gebruiken die met u meedenkt? Schroom dan niet om ons te bellen. U maakt vrijblijvend kennis met alle mogelijkheden en krijgt ook inzicht in de bijbehorende kosten. Daarnaast denken we graag met u mee over uw huidige of nog af te sluiten uitvaartverzekering. 

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt, ook in Winsum, Wetsinge, Sauwerd & Adorp!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak