Een persoonlijke uitvaart in Zandeweer, Eppenhuizen & Garsthuizen

Een persoonlijke uitvaart in Zandeweer, Eppenhuizen & Garsthuizen

Als u een dierbare verliest in Zandeweer, Eppenhuizen of Garsthuizen, is het wel zo fijn om in die vertrouwde regio afscheid te nemen. Het liefst met een lokale uitvaartverzorger die goed bekend is met de lokale en regionale gewoonten en gebruiken.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft een rijke historie in Noord-Groningen. Onze medewerkers kennen de mensen uit de regio en spreken hun taal. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om er een gedenkwaardig afscheid van te maken.

Uitvaart met integere betrokkenheid

Bij een uitvaart in Zandeweer, Eppenhuizen of Garsthuizen, staan uw wensen voorop. Uw wensen vormen de basis voor het hele proces, waarbij wij op integere wijze betrokken zullen zijn. Dat wil zeggen: zichtbaar waar nodig en onzichtbaar waar mogelijk. Hierdoor kunt u op een persoonlijke en intieme manier afscheid nemen van uw overleden dierbare.

'Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa. Alles was zeer goed geregeld en alles in overleg'

- reactie van een nabestaande -

Keurmerk Uitvaartzorg garandeert de kwaliteit

Er is maar één kans voor een laatste eerbetoon aan de overledene. Daarom is het belangrijk dat de uitvaart goed georganiseerd wordt. Dankzij het Keurmerk Uitvaartzorg kunnen wij dit garanderen. U kunt onder andere rekenen op transparante prijzen, betrouwbare afspraken en vakkundige medewerkers.

Een goede uitvaart voor een goede prijs

Vraagt u zich af: ‘Wat kost een uitvaart?’. Het antwoord hangt volledig af van uw persoonlijke wensen. Wilt u een uitvaart met alles erop en eraan of wilt u een sober afscheid? Wat uw wensen ook zijn: wij bieden een passende mogelijkheid binnen uw budget. Zodra we weten uw wensen zijn, geven wij u een heldere en complete prijsopgave. Waarschijnlijk bent u onder de streep goedkoper uit bij ons. Zelfs als de eventuele (leden)korting van uw verzekeraar of vereniging vervalt.

Hoe zit dat met een uitvaartverzekering of -vereniging?

Een uitvaartverzekering of -vereniging wijst een uitvaartverzorger aan. Vaak krijgt u korting als die uitvaartverzorger uw uitvaart verzorgt. Dat wil echter niet zeggen dat u de aangedragen partij moet kiezen. Integendeel, u bent vrij om uw eigen uitvaartverzorger te selecteren.

Wat doe ik bij een overlijden?

Bij een sterfgeval kunt u ons contacteren via telefoonnummer (0595) 433363. Wij zullen dan contact opnemen met uw uitvaartverzekeraar of uitvaartvereniging.

U mag ons altijd bellen, zelfs als er op de officiële documenten van de verzekeraar of vereniging een ander telefoonnummer staat. Wij staan gelijk voor u klaar.

Uitvaartvereniging Uithuizen e.o.

Was u lid van uitvaartvereniging Uithuizen en omstreken? Deze vereniging is opgeheven. Daarvoor in de plaats hebt u een uitvaartpolis van Lifetri uitvaartverzekeraar (was Nuvema) ontvangen. Sinds de opheffing is onze samenwerking met deze uitvaartvereniging via Lifetri voortgezet. Bij een overlijden kunt u direct contact met ons opnemen.

Was u lid van opgeheven uitvaartvereniging Garsthuizen-Startenhuizen en omstreken? Dan hebt u in plaats daarvan een polis van Twenthe Uitvaartverzekering gekregen. Deze verzekeraar laat iedereen vrij in de keuze van uitvaartverzorger. Bij een overlijden kunt u dan ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad, of heeft u een concrete vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de een groene uitvaart in kleine kring - Uitvaartzorg van Stad tot Wad mogelijkheden rondom de uitvaart, inclusief bijbehorende kosten. Ook kunnen we u adviseren over een bestaande, aanvullende of nieuwe verzekering.

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak