De beste zorg voor de overledene en voor u

  • Meteen ter plaatse, ook 's nachts
  • Toegewijd en betrokken
  • Keuzevrijheid in uitvaartverzorger
  • Met warmte, zorg, tijd en aandacht

Wie de uitvaart uitvoert, mag en kunt u zelf bepalen. U mag ons 24/7 bellen om het overlijden te melden. Dan zullen wij contact opnemen met uw verzekeraar en de uitvaart namens u verzorgen. Die keuze is aan u.

Als uw dierbare is overleden, moet er veel geregeld worden. Uitvaartzorg van Stad tot Wad staat 24/7 voor u klaar. Uw dierbare is overleden. Maar ondanks het verdriet moet er nu veel geregeld worden. Het is allereerst belangrijk om het overlijden te melden bij de huisarts of doktersdienst en vervolgens bij de uitvaartverzorger. En natuurlijk wilt u uw (naaste) familie en beste vrienden op de hoogte brengen. Daarnaast is het zaak om te kijken of er verzekeringspolissen en wensen voor de uitvaart zijn. Met hulp van de uitvaartverzorger organiseert u vervolgens de uitvaart.

Dag en nacht bereikbaar

We zijn dag en nacht bereikbaar zodat het overlijden direct aan ons doorgegeven kan worden. Daarna komen we langs om de overledene te verzorgen en staan we de nabestaanden met raad en daad bij. De één heeft behoefte aan praktische informatie, de ander wil inzicht in de uitvaartmogelijkheden en een derde wil ontzorgd worden. Neem gerust contact met ons op, wij schikken ons naar uw behoefte.

'U mag altijd van onze diensten gebruik maken. Of, hoe en waar u verzekerd bent maakt niet uit'

Nabestaanden vertellen

Snel en fijn contact

Snel en fijn contact

Wij wonen op 2,5 uur rijden maar hebben alles als zeer prettig ervaren. Goede begeleiding en ook last minute wijzigingen…
Lees meer..
 
Steun in moeilijke periode

Steun in moeilijke periode

Bedankt voor jullie steun in deze moeilijke periode. Er werd goed geluisterd naar de wensen van onze lieve broer. Ondank…
Lees meer..
 
uitvaart