Rouwbloemen

Bij een uitvaart worden vaak bloemen op en rond de kist gelegd. Ze geven uitdrukking aan dankbaarheid, verdriet en liefde. En ze tonen betrokkenheid en geven troost aan de nabestaanden. Met bloemen kunt u op een gepaste wijze afscheid nemen van de overledene of condoleances overbrengen aan de familie.

Uitgebreide keuze

Samen met onze bloemist bieden we een uitgebreide keuze aan rouwarrangementen. De bloemist waar wij mee samenwerken levert goede kwaliteit en biedt een uitstekende service. Rekening houdend met het jaargetijde, worden de rouwstukken volledig naar wens gemaakt.

Bloemen bestellen een hart van kleurige bloem, 40 cm groot

Nabestaanden bestellen de rouwbloemen in de regel uit ons bloemenboek. Voor hun familieleden, vrienden of andere belangstellenden bieden we de mogelijkheid om rouwbloemen of een troostboeket te bestellen via onze webwinkel.

Online rouwbloemen bestellen?

Bezoek onze webshop  >>

Alle getoonde rouwarrangementen© zijn van Topbloemen.nl en worden met zorg gemaakt en geleverd door onze bloemist uit eigen regio.

Wilt u schoon geteelde seizoensbloemen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

 Rouwbloemen & milieu

Er zijn een paar manieren om de impact op het milieu te beperken. Koop bijvoorbeeld seizoensgebonden bloemen die weinig gif en energie nodig hebben tijdens hun groei. Denk hierbij aan anjers, alstroemeria’s, fresia’s en gerbera’s. Kies daarnaast voor een bloemist met een duurzaamheidskenmerk, zoals Green Florist. Of vraag de genodigden om tijdens de uitvaart een enkele, onverpakte bloem mee te nemen.

Schoon geteelde bloemen

Naast een ‘gewone’ bloemenleverancier werken we ook samen met een bloemenkweker uit onze omgeving, die seizoensbloemen teelt, zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest te gebruiken. Hier kunt u kiezen uit de bloemen die op dat moment groeien, die vervolgens door onze vaste bloemist tot een rouwboeket worden gemaakt.

 

Veelgestelde vragen over kosten uitvaart


Veel gestelde vragen

Rouwbloemen

Heeft de kleur van de bloemen ook een betekenis?

Ik wil liever niet dat genodigden bloemen meenemen naar de uitvaart. Is er ook iets anders mogelijk?

Nabestaanden vertellen

Laatste waardevolle eerbetoon

Laatste waardevolle eerbetoon

Uiterst tevreden over de begeleiding en goede zorgen rondom de uitvaart van mijn moeder. Veel zorgen uit handen genomen …
Lees meer..
 
Arjen is een zeer plezierig persoon om mee samen te werken

Arjen is een zeer plezierig persoon om mee samen te werken

Wat een fijne samenwerking! Arjen is met zijn goede kennis van zaken en zeer sociaal gedrag, de rust zelve en daarom een…
Lees meer..
 
uitvaart