Soorten uitvaarten

Vroeger was er één soort uitvaart: de traditionele uitvaart. In de kerk, in het bijzijn van de belangrijkste familie en vrienden. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden een stuk uitgebreider. Dat stelt u in staat om een persoonlijke uitvaart te organiseren, gebaseerd op uw uitvaartwensen. Maar tegelijkertijd brengt het een extra keuze met zich mee: welke uitvaart kiest u?

Overzicht van uitvaarten

Wij bieden verschillende soorten uitvaarten aan. Het is de kunst om een uitvaart te kiezen die zoveel mogelijk wensen inwilligt, rekening houdend met het budget. Bekijk welk type uitvaart het beste bij uw situatie past:

Hulp van de keuzewijzer

Twijfelt u welke uitvaart u moet kiezen? Onze gratis, online keuzewijzer helpt u op weg. U vult de wensen in en vervolgens ziet u welke uitvaart daar het beste op aansluit. Vervolgens kunt u de uitkomst met ons bespreken voor extra advies, bijvoorbeeld over de dekking van uw verzekering, maar dat is natuurlijk niet verplicht.

Start de keuzewijzer  >>

Kinderuitvaart

Afscheid nemen van je eigen kind. Dat is tegennatuurlijk en hartverscheurend. Daarom verzorgen wij intensieve begeleiding bij het organiseren van de uitvaart. We nemen jullie stap voor stap mee in het proces en helpen jullie om de best mogelijke keuzes te maken.

 

Nabestaanden vertellen

Laatste waardevolle eerbetoon

Laatste waardevolle eerbetoon

Uiterst tevreden over de begeleiding en goede zorgen rondom de uitvaart van mijn moeder. Veel zorgen uit handen genomen …
Lees meer..
 
Arjen is een zeer plezierig persoon om mee samen te werken

Arjen is een zeer plezierig persoon om mee samen te werken

Wat een fijne samenwerking! Arjen is met zijn goede kennis van zaken en zeer sociaal gedrag, de rust zelve en daarom een…
Lees meer..
 
uitvaart