Soorten uitvaarten

Vroeger was er één soort uitvaart: de traditionele uitvaart. In de kerk, in het bijzijn van de belangrijkste familie en vrienden. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden een stuk uitgebreider. Dat stelt u in staat om een persoonlijke uitvaart te organiseren, gebaseerd op uw uitvaartwensen. Maar tegelijkertijd brengt het een extra keuze met zich mee: welke uitvaart kiest u?

Overzicht van uitvaarten

Wij bieden verschillende soorten uitvaarten aan. Het is de kunst om een uitvaart te kiezen die zoveel mogelijk wensen inwilligt, rekening houdend met het budget. Bekijk welk type uitvaart het beste bij uw situatie past:

Hulp van de keuzewijzer

Twijfelt u welke uitvaart u moet kiezen? Onze gratis, online keuzewijzer helpt u op weg. U vult de wensen in en vervolgens ziet u welke uitvaart daar het beste op aansluit. Vervolgens kunt u de uitkomst met ons bespreken voor extra advies, bijvoorbeeld over de dekking van uw verzekering, maar dat is natuurlijk niet verplicht.

Start de keuzewijzer  >>

Kinderuitvaart

Afscheid nemen van je eigen kind. Dat is tegennatuurlijk en hartverscheurend. Daarom verzorgen wij intensieve begeleiding bij het organiseren van de uitvaart. We nemen jullie stap voor stap mee in het proces en helpen jullie om de best mogelijke keuzes te maken.

 

Nabestaanden vertellen

Steun in moeilijke periode

Steun in moeilijke periode

Bedankt voor jullie steun in deze moeilijke periode. Er werd goed geluisterd naar de wensen van onze lieve broer. Ondank…
Lees meer..
 
Een welverdiende 10!

Een welverdiende 10!

Wij waren zeer tevreden over de begeleiding van het hele proces vanaf het overlijden, de crematieplechtigheid en met nam…
Lees meer..
 
uitvaart