Uitvaart organiseren

Samen met u hebben we de wensen voor de uitvaart geïnventariseerd, zowel van de overledene als van de naasten. Nu begint het organiseren van de uitvaart. In dit proces mag u uiteraard meehelpen, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat u ontzorgd wil worden. Er speelt immers al zoveel.

Wat wordt er van u verwacht

  • Kiezen van kleding, make-up en haardracht voor de overledene. Het is handig om een foto van de overledene te geven, zodat wij weten hoe het haar hoort te zitten 
  • Teksten uitzoeken voor rouwkaarten, rouwadvertentie en rouwlinten
  • Kiezen van muziek en foto’s voor tijdens de dienst

Wat u van ons kunt verwachten

Tijdens het maken van alle keuzes staat Uitvaartzorg van Stad tot Wad naast u. Vervolgens zullen wij de keuzes voor u realiseren. Zo zullen wij bijvoorbeeld het crematorium of een andere locatie waar de uitvaartplechtigheid plaatsvindt reserveren, het tijdstip van begraven vastleggen bij de begraafplaatsbeheerder, de rouwkaarten drukken en (als u dat wilt) versturen, de rouwadvertentie maken en plaatsen, de rouwbloemen bestellen, zorgen dat de catering geregeld is en het uitvaartteam dat u deze dagen bijstaat samenstellen.

Daarnaast bieden wij aanvullende services aan, zoals het ontwerpen van de rouwkaarten. Ook kunnen wij u helpen om uw verlies woorden te geven door de spreekster bij de uitvaart in te schakelen. Samen met u verzorgt zij de toespraak voor de afscheidsplechtigheid. Kortom, wij doen alles wat nodig is om u te ondersteunen in het organisatorische proces.

 

Nabestaanden vertellen

Menselijkheid merkbaar

Menselijkheid merkbaar

Correct, vriendelijk, nuchter en toegangelijk waarbij dienstverlening en menselijkheid zicht- en merkbaar aanwezig waren…
Lees meer..
 
De complimenten

De complimenten

Zeer tevreden over de emphatie van Arjen Kremer. De complimenten. 
Lees meer..
 
uitvaart