Uitvaart organiseren

Samen met u hebben we de wensen voor de uitvaart geïnventariseerd, zowel van de overledene als van de naasten. Nu begint het organiseren van de uitvaart. In dit proces mag u uiteraard meehelpen, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat u ontzorgd wil worden. Er speelt immers al zoveel.

Wat wordt er van u verwacht

  • Kiezen van kleding, make-up en haardracht voor de overledene. Het is handig om een foto van de overledene te geven, zodat wij weten hoe het haar hoort te zitten 
  • Teksten uitzoeken voor rouwkaarten, rouwadvertentie en rouwlinten
  • Kiezen van muziek en foto’s voor tijdens de dienst

Wat u van ons kunt verwachten

Tijdens het maken van alle keuzes staat Uitvaartzorg van Stad tot Wad naast u. Vervolgens zullen wij de keuzes voor u realiseren. Zo zullen wij bijvoorbeeld het crematorium of een andere locatie waar de uitvaartplechtigheid plaatsvindt reserveren, het tijdstip van begraven vastleggen bij de begraafplaatsbeheerder, de rouwkaarten drukken en (als u dat wilt) versturen, de rouwadvertentie maken en plaatsen, de rouwbloemen bestellen, zorgen dat de catering geregeld is en het uitvaartteam dat u deze dagen bijstaat samenstellen.

Daarnaast bieden wij aanvullende services aan, zoals het ontwerpen van de rouwkaarten. Ook kunnen wij u helpen om uw verlies woorden te geven door de spreekster bij de uitvaart in te schakelen. Samen met u verzorgt zij de toespraak voor de afscheidsplechtigheid. Kortom, wij doen alles wat nodig is om u te ondersteunen in het organisatorische proces.

 

Nabestaanden vertellen

Fijne mensen

Fijne mensen

Ik kan niet anders zeggen: goed geregeld! Allemaal fijne mensen, dank jullie wel!
Lees meer..
 
Kundig en begripvol

Kundig en begripvol

Ik ben ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Zo kundig en begripvol was Fieneke! Ik zal als het aan de orde komt ec…
Lees meer..
 
uitvaart